Pixabay

Tα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου: Τοξότες με εκλείψεις και πανσέληνο

Η πρώτη έκλειψη του μήνα θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ουσιαστικά ανοίγει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Διδύμων – Τοξότη

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου χρωματίζεται από μια σεληνιακή έκλειψη και μια πανσέληνο που θα γίνουν στις 5 στον Τοξότη. Φυσικά αυτά τα φαινόμενα μας επηρεάζουν όλους με κάποιον τρόπο, αλλά άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Το περισσότερο λοιπόν τώρα αφορά στα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες. Αυτή η έκλειψη εντείνει το δύσκολο διάστημα που ξεκίνησε στις 14 Μαΐου.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη...

Κριός

Γενικά

Κριέ, η ανησυχία που σε διακατέχει μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου και να δημιουργηθούν κόντρες λόγω των ανασφαλειών σου. Μετά το μεσημέρι η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις που θα επηρεάσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε και να νιώσεις απογοήτευση για το αποτέλεσμα της συζήτησης. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις διάθεση να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα που μπορεί να ενδιαφέρονται για εσένα καθώς η κατήφεια κυριαρχεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις συνεργασίες σου όμως νιώθεις ανασφάλεια και αυτό σε οδηγεί σε συγκρουσιακές συμπεριφορές. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σου δημιουργεί αμφιβολίες για τους γύρω σου καθώς δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς λογικά και επηρεάζει αρνητικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, είναι πιθανό να συγκρουστείς σε καθημερινό επίπεδο με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς στις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει και αυτό σε αγχώνει. Προσοχή και το απόγευμα αφού η ψυχολογία σου εξακολουθεί να μην ανεβαίνει και μπορεί να σε απομόνωση από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικά

Οι πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου και δεν επιτρέπουν να αφιερώσεις χρόνος το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου όμως η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για να δώσει συνέχεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες στον εργασιακό χώρο θα σε προβληματίσουν έντονα όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου. Η επικριτικότητα δεν θα βοηθήσει για να αντιληφθούν οι γύρω σου ποιες πραγματικές είναι οι προθέσεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο εγωισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον που κινείσαι καθώς δείχνεις ένα εξουσιαστικό πρόσωπο που δεν αρέσει στους γύρω σου. Το απόγευμα οι εμμονές και η επικριτική διάθεση δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώριο για να είσαι αντικειμενικός με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στη σχέση και απομάκρυνση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς στο φλερτ καθώς η κακή σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα μπορεί να σε απογοητεύσουν και δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να επιβληθείς θεωρώντας ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Φρόντισε να κυριαρχήσει έναντι των φόβων και των ανασφαλειών σου καθώς αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω της συμπεριφοράς σου θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα σε οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Αισθηματικά

Αποστασιοποιείσαι από το ταίρι σου λόγο έντονων προβληματισμών που έχεις όμως αυτό δεν είναι ηλίθιοι για μία ισορροπημένη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία και στα συναισθήματά σου καθώς η απογοήτευση κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δονήσει για τα καλά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσεις έναντι των φόβων σου και να δεις με ψύχραιμη μάτια ποια είναι η αντικειμενική πραγματικότητα.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον σου που μπορεί να τα πληγώσεις. Προσοχή γιατί οι υπερβολές δεν αφήνουν περιθώριο για ηρεμία και ισορροπία σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου καθώς αυτό είναι που θα οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις σε νέα γνωριμία να μπει στη ζωή σου αφού η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για να ανταλλάξεις απόψεις και να απολαύσετε στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε απογοητεύσουν. Σκέψου όμως ότι και η δική σου συμπεριφορά δεν αποκλείεται να μην είναι η πρέπουσα για αυτό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η αναστάτωση που νιώθεις και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς θέλοντας να επιβεβαιωθείς μπορεί να γίνεις καταπιεστικός και απόλυτος. Είναι απαραίτητο να προσέξεις τη συμπεριφορά σου για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Δύσκολα θα μπορέσεις να πεις στο ταίρι σου να σου δώσει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα καθώς είσαι καχύποπτος μαζί του και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν επιτρέπεις σε νέα γνωριμία να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς οι φόβοι κυριαρχούν και δεν σε αφήνουν να έχεις αντικειμενική άποψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικό επίπεδο καθώς θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η προσωπική σου φόβοι και η καχυποψία που σε διακατέχει αφού είναι πιθανό να αντιπαρατίθεσαι χωρίς λόγο.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα χειριστικός και πιεστικός με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος. Οι σκοτεινές σκέψεις και οι ανασφάλειες δεν αφήνουν περιθώριο για να έχεις ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα.

Αισθηματικά

Ο έντονος εγωισμός θα δυναμιτίσει τη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς πραγματικούς λόγους, απλά και μόνο από τις φοβίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επιθετική σου στάση μπορεί να απομακρύνει νέα γνωριμία που ενδιαφέρεται για εσένα, είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υπερβολές και η ανάγκη να επιβληθείς σε χαρακτηρίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα, είναι όμως σημαντικό να αφήσεις τις ακραίες συμπεριφορές στην άκρη για να μπορέσεις να διαχειριστείς

όποια ζητήματα προκύψουν και σε ενδιαφέρουν. Προσοχή το απόγευμα γιατί θα σε απογοητεύσει η οικονομική σου κατάσταση και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η εσωστρέφεια γεννά φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως δεν πρέπει να ξεσπάσεις στους γύρω σου και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να βρεις ψυχολογική ισορροπία χωρίς εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά ο εγωισμός κυριαρχεί και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Η κατήφεια και η απαισιοδοξία που νιώθεις δεν θα σου επιτρέψουν να βιώσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και πιθανότατα θα απομονωθείς στις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς αυτό που θέλεις είναι να μείνεις μόνος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι πολύ πιθανό να δονήσουν την ημέρα καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σε διακατέχει και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά. Απέφυγε τις οποίες σημαντικές συζητήσεις καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ευνοήσει.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η εσωστρέφεια κυριαρχία από το απόγευμα και μετά καθώς η ένταση της ημέρας μπορεί να σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να μετανιώσεις για πεπραγμένα σου που θα στιγματίσουν τις φιλικές σχέσεις.

Αισθηματικά

Η ανασφάλεια που νιώθεις είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσετε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι είναι δεδομένες καθώς επιδιώκεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσεις προβλήματα. Φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις εθιστικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των στόχων σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου. Πρόσεξε την διάθεσή σου σε δημόσιους χώρους καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει.

Αισθηματικά

Η περίεργη συμπεριφορά σου θα προβληματίσει έντονα το ταίρι σου και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε πρόσωπο που έρχεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς νιώθεις απογοήτευση και ανασφάλεια για τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους ανώτερους σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις σε επιμέρους θέματα. Άφησε τις υπερβολές και την επιθετικότητα στην άκρη γιατί χάνεις το δίκιο σου.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογοητευτούν από τη στάση σου καθώς φαίνεται να φανατίζεσαι με τις απόψεις σου και να προσπαθείς να τις επιβάλεις με απόλυτο τρόπο. Συγκράτησε την ορμή σου για να μην υπάρξουν αχρείαστες εντάσεις.

Αισθηματικά

Η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου μπορεί να ενοχλήσει και να οδηγήσει στην απομάκρυνση του. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απολυτότητα που σε διακατέχει στις επαγγελματικές σου επιλογές δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συνομιλίες και συζητήσεις με τους ανωτέρους σου. Μην οδηγείς την όποια κατάσταση στα άκρα καθώς αυτό τελικά μόνο εις βάρος σου θα να λειτουργήσει.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, οι φόβοι και οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα θα ενοχλήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Αισθηματικά

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει από επίσχεση καθώς κινείται μεταξύ απαισιοδοξίας και ανασφάλειας και αυτό επηρεάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απόμακρη στάση σου θα αποτρέψει νέο πρόσωπο να σε προσεγγίσει και να δείξει τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να χειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους με τον τρόπο που θέλεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις μεταξύ σας. Προσπαθώντας να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να ξεφύγεις, φρόντισε να το αποφύγεις για να επιτυχείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ