Έλενα Χριστοπούλου: Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή για τον Σκουλό - Δεν μου λείπει το GNTM
H Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από τον άστεγο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», Γρηγόρης Μπάκας, φόρεσε κόκκινες γόβες και πήγε να συναντήσει την Έλενα Χριστοπούλου. Η coach του «My Style Rocks» αποκάλυψε ότι βλέπει το GNTM και μίλησε για την «άτυχη» στιγμή του Δημήτρη Σκουλού.
«Το GNTM το βλέπω σαν τρελή. Μου αρέσει πολύ σαν πρόγραμμα. Δεν μου λείπει, γιατί το κάνω κάθε μέρα. Εγώ coach είμαι, ότι δεν το κάνω στην τηλεόραση, δεν με απασχολεί» δήλωσε. Στη συνέχεια, σχολίασε τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από τον άστεγο που προκάλεσε θύελλα οργής για τον φωτογράφο.
«Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή του, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ήταν στη λάθος στιγμή, τη λάθος ώρα. Αν ήμουν ο άνθρωπος που φωτογράφιζε θα του έλεγα "βρε Δημήτρη, δεν είναι ωραία εικόνα αυτή" όχι να τον φωτογραφίσω και να τον κρεμάσω. Αλλά είμαστε έτσι οι άνθρωποι περίεργοι».
Θρίλερ στον αέρα με τη Flydubai: Πώς μια απόφαση ρουτίνας και 4 πιλότοι έσωσαν το Boeing από συντριβή
Το «καλάμι» που γίνεται πλέον πρόβλημα, η μεγάλη μάχη του Οκτωβρίου και η ξεχασμένη γοητεία της προμήθειας
Τα 2 συν 1 ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης: Ο δύσκολος χειμώνας, τα μέτρα σε δόσεις και οι «κίτρινες κάρτες»
ΕΟΠΥΥ: Ξεκινά ελέγχους στην κλινική της Θεσσαλονίκης για χρεώσεις, ασθενείς και φάρμακα – Τα κενά στους ελέγχους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




