Παίκτες του GNTM αψήφησαν τα μέτρα κατά του κορoνοϊού και έκαναν… πάρτι
Κάποιοι παίκτες από το GNTM 3 αψήφησαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και έκαναν πάρτι, το οποίο μετέδωσαν live στο Instagram🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες του GNTM 3 αψήφησαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και έκαναν πάρτι, το οποίο μετέδωσαν live στο Instagram. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Παναγιώτης, ο τυροκόμος, οργάνωσε ένα πάρτι το βράδυ της Τετάρτης και μαζί του ήταν η Ίριδα, η Ξένια, η Μαρινέλα και ο Κωνσταντίνος Μελισσάς, τον οποίο είχαμε γνωρίσει στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας.
«Το στενάχωρο είναι ότι βλέπουμε νέα παιδιά, χωρίς μάσκες, σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας. Νομίζω ότι αυτές οι εικόνες δεν πρέπει να τις περνάμε προς τα έξω. Βασικά, δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πάρτι. Και τεστ να είχαν κάνει χθες, δεν πρέπει να μαζεύονται όλοι μαζί και να κάνουν πάρτι» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
«Το εξοργιστικό σε όλη αυτή την ιστορία δεν είναι αν επιτρέπονται οι συναθροίσεις και μέχρι πόσα άτομα επιτρέπονται, αλλά αυτή η προκλητική ανωριμότητα είναι το χειρότερο μήνυμα που μπορούν να στείλουν νέα παιδιά προς νέα παιδιά» πρόσθεσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




