Το «Lose Yourself» του Eminem από τον Μπαράκ Ομπάμα
«Όταν χρειαζόμουν έμπνευση για την προεδρική εκστρατεία, συχνά στρεφόμουν στη μουσική» αναφέρει ο Μπαράκ Ομπάμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι θεατές του «The Tonight Show» είδαν τον Μπαράκ Ομπάμα να ερμηνεύει σλόου τραγούδια και τώρα ο 44ος πρόεδρος της Αμερικής αποκάλυψε μια άλλη μουσική ικανότητα. Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram, ο Ομπάμα διαβάζει ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Promised Land», για τα δύο τραγούδια που τον έδωσαν κίνητρο κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2008 που τον οδήγησαν στον Λευκό Οίκο.
Διαβάστε ακόμα: Eminem: Η μεγάλη έκπληξη στα Οσκαρ 2020 - Τραγούδησε το «Lose Yourself»
«Όταν χρειαζόμουν έμπνευση για την προεδρική εκστρατεία, συχνά στρεφόμουν στη μουσική» αναφέρει ο Μπαράκ Ομπάμα. «Ήταν η ραπ που με έκανε να σκέφτομαι σωστά, ειδικά δύο τραγούδια: το "My 1st Song" του JAY-Z και το "Lose Yourself" του Eminem» συνεχίζει.
«Και τα δύο αφορούν την εκπλήρωση στόχων που φαίνονται αδύνατοι και την τόλμη» προσθέτει και προχωρά στην εισαγωγή του «Lose Yourself»: «Κοίταξε, αν είχες μία προσπάθεια ή μία ευκαιρία να αδράξεις όλα αυτά που ήθελες ποτέ σε μια στιγμή, θα την άρπαζες ή θα την άφηνες να περάσει;».
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



