Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Προβληματισμός στην ΕΡΤ για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (3/2) σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ένιωσε μία δυσφορία και η σύζυγος του με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο τους μετέφερε σε γνωστό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια. Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ μέχρι στιγμής ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει εκδώσει το νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», ο κωμικός ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και έχει δίπλα του όλη την οικογένειά του. Σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν υπάρχει, καθώς έχει θέμα με την καρδιά του, οπότε θα πρέπει να γίνουν μερικές ακόμα εξετάσεις.
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ΕΡΤ που αναζητούν λύση γύρω από τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ωστόσο, η σειρά δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται, ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ίσως επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη στα γυρίσματα, τα οποία εξαρχής ήταν προγραμματισμένα, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.
Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του γιου του ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο
Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 14 ημερών στη ΜΕΘ Νεογνών - Διατάχθηκε νεκροψία
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Τουρκία: Στο φως δίμετρο μαρμάρινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς
Εκτός εαυτού ο Τσιτσιπάς: Βαριές κουβέντες προς το προπονητικό του τιμ, όπου βρίσκεται και ο πατέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



