Εγκυος η Μέγκαν Μαρκλ - Πατέρας για δεύτερη φορά ο πρίγκιπας Χάρι
Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπος του ζευγαριού. Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν, που είναι πάλι έγκυος, παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν. Ο Άρτσι γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.
Αφότου σταμάτησαν τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν το φιλανθρωπικό έργο τους και υπέγραψαν συμφωνίες με τηλεοπτικά δίκτυα και άλλα ΜΜΕ, λανσάροντας το πρώτο τους podcast τον Δεκέμβριο. Πέρυσι η Μέγκαν αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή τον Ιούλιο, μια ασυνήθιστη προσωπική αποκάλυψη προερχόμενη από ένα σημαντικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια αστραφτερή τελετή το 2018 που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή αλλά αργότερα εγκατέλειψαν τους επίσημους βασιλικούς ρόλους τους έπειτα από διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας και απέναντι στη μεγάλη προσοχή των ΜΜΕ. Η σχέση τους με τον βρετανικό Τύπο γρήγορα χάλασε και το ζευγάρι έχει καταθέσει αγωγές εναντίον αρκετών εφημερίδων.
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




