Πρίγκιπας Φίλιππος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ
Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ο Δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο, το βράδυ της Τρίτης (16/2). «Η εισαγωγή του Δούκα είναι ένα προληπτικό μέτρο, ύστερα από συμβουλή του γιατρού του, μετά από αδιαθεσία. Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης».
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα «ήρεμα» στο κάστρο του Ουίνδσορ, έπειτα από αρκετά χρόνια. Το βασιλικό ζεύγος πέρασε παραδοσιακά τις γιορτές μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας.
Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος εμβολιάστηκε πρόσφατα μαζί με τη σύζυγό του, αναμένεται να γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του τον Ιούνιο.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



