Πρίγκιπας Φίλιππος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ
Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ο Δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο, το βράδυ της Τρίτης (16/2). «Η εισαγωγή του Δούκα είναι ένα προληπτικό μέτρο, ύστερα από συμβουλή του γιατρού του, μετά από αδιαθεσία. Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης».
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα «ήρεμα» στο κάστρο του Ουίνδσορ, έπειτα από αρκετά χρόνια. Το βασιλικό ζεύγος πέρασε παραδοσιακά τις γιορτές μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας.
Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος εμβολιάστηκε πρόσφατα μαζί με τη σύζυγό του, αναμένεται να γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του τον Ιούνιο.
Μαραθώνας: Βρέθηκαν τα οστά της 90χρονης, μέσα σε σακούλα - Λίγο πριν η κόρη της έλεγε «δεν ξέρω πού είναι»
Κυψέλη: Οι γονείς του νεκρού βρέφους αμφισβητούν τον ιατροδικαστή και ορίζουν δικό τους σύμβουλο
Το CNN Turk «ανέλυσε» τον Μητσοτάκη: Έγραψαν τις δηλώσεις του σε πίνακα και είπαν την Ελλάδα «φτωχό της γειτονιάς»
Επαναστατικό ιατρικό επίτευγμα: Νεφρός χοίρου λειτούργησε για 271 ημέρες σε άνθρωπο!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



