Πέτρος Φιλιππίδης: Απάντηση με εξώδικο σε καταγγελία ηθοποιού για ξυλοδαρμό
Με εξώδικο ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μέσα σε τρείς ημέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με εξώδικο απάντησε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στην καταγγελία που έγινε από τον δικηγόρο Γιώργο Γεραρή, ο οποίος εκπροσωπεί τις Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ένας άνδρας ηθοποιός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή και στα παρασκήνια.
Στο εξώδικο χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου «ψευδείς και συκοφαντικούς», ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει «δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ θεατρική σκηνή ή όποιοδήποτε έργο για να ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία λεκτική, σωματική ή σεξουαλική. Παράλληλα ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μέσα σε τρεις ημέρες.
Διαβάστε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Καταγγελία για ξυλοδαρμό ηθοποιού σε σκηνή και καμαρίνια
Κατά τον δικηγόρο, Γιώργο Γεραρή, ο Πέτρος Φιλιππίδης την ώρα της σκηνής ξυλοκοπούσε τον ηθοποιό, με γροθιές, ακόμα και με ένα παλιό τηλέφωνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί δυο φορές στα επείγοντα (σε «Ευαγγελισμό» και «Λαϊκό») με θλαστικά τραύματα και να ενημερώσει συναδέλφους του -ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό. Ο κ. Γεραρής καταγγέλλει ότι υπήρξε και ξυλοδαρμός και στα καμαρίνια και πως ήταν παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη του θιάσου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Γεραρή, υπάρχουν 9 μάρτυρες που θα καταθέσουν κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.
Διαβάστε επίσης: Σωπάστε, εδώ έχουμε θύματα, το #metoo δεν προσφέρεται για πολιτικές κόντρες
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




