ΕΡΤ: Αυτή είναι η ομάδα που θα αποφασίσει ποιο τραγούδι θα πάει Eurovision
Έξι άτομα συγκροτούν την ομάδα που θα αποφασίσουν για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΕΡΤ συγκρότησε υπηρεσιακή άμισθη ομάδα εργασίας, η οποία θα διατυπώσει γνώμη σχετικά με την ανάθεση σε καλλιτέχνη της συμμετοχής στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.
Τα μέλη της ομάδας εργασίας - όπως ανακοινώθηκε - είναι ο συνθέτης και μέλος ΔΣ της ΕΡΤ Δημήτρης Παπαδημητρίου (πρόεδρος), ο μουσικός παραγωγός Πέτρος Αδάμ (μέλος), ο δημοσιογράφος Φώτης Απέργης (μέλος), ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης (μέλος), η δημοσιογράφος και διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου (μέλος) και η προϊσταμένη Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της ΕΡΤ Σοφία Δρανίδου (μέλος).
Η ανακοίνωση εδώ...
Ο διαγωνισμός της Eurovision το 2019 θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ, 14-18 Μαΐου, στο Tel Aviv Exhibition Ground. Το μότο του φετινού διαγωνισμού είναι το «Τόλμησε να Ονειρευτείς» - Dare to Dream.
Η περσινή νικήτρια Νέτα θα είναι εκεί με το «Toy»:
Δείτε τις χώρες που συμμετέχουν:
Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον Σαμαρά: Η «γαλάζια» στρατηγική εν μέσω... αναμονής
Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
Ανεστίδης στο OPEN: «Θα πολιτευτώ με τον Σαμαρά αν κάνει κόμμα - Zω με δανεικά παρότι αθώος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



