Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης Κικίλιας είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας»
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για το δύσκολο τοκετό που είχε, υπογραμμίζοντας ότι νιώθει ευγνωμοσύνη που τα κατάφεραν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, αλλά και στον καρπό του έρωτά τους. Ο Παναγιώτης - Αντώνιος, όπως είναι το όνομα του μωρού τους, γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων και έκλεισε τον δικό τους κύκλο ευτυχίας.
«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα» ανέφερε, αρχικά, η Τζένη Μπαλατσινού.
«Τέταρτη φορά μητέρα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό, έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα και το μωράκι κοιμάται το βράδυ. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά» πρόσθεσε η ίδια.
Διαβάστε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: Με τον Κικίλια αγκαλιάσαμε το παιδί μας 12 μέρες μετά τη γέννησή του
Νέο βίντεο από την έκρηξη στην Πλάκα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής - Γυναίκα σώζεται «παρά τρίχα»
Η υπόσχεση MAGA «τρακάρει» με τη διαφθορά - Γιατί ο Τραμπ έγινε το αουτσάιντερ των ενδιάμεσων εκλογών
Πέθανε στα 34 της η Ιρλανδή Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σιάρα Μαγκίν
«Πες, 'αγαπώ τον Σατανά'»: Η άγρια δολοφονία στο δάσος με δράστη έναν 17χρονο εμμονικό με τον διάβολο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



