Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Γιατί χώρισα με τη Φαίη Ξυλά
«Με τη Φαίη είχαμε βελούδινο χωρισμό»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά στην εφημερίδα Real Life για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά, μιλά για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί και περιγράφει τον απίστευτο θεατρικό «μαραθώνιο» στον οποίο τρέχει.
«Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή – κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο αυτού. Έζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό», αναφέρει ο ταλαντούχος ηθοποιός.
Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει αν υπήρξε ή όχι τρίτο πρόσωπο κι αν θα έπαιρνε την απόφαση να ξαναπαντρευτεί.
«Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου, που αναφέρεις. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα την λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό «δώρο» της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό», τονίζει.
«Είμαι μόνος μου και έχω ρίξει όλο το βάρος μου στη δουλειά. Μετά από 15 χρόνια σε μία τόσο δυνατή σχέση, θα ήταν λάθος να μπω σε άλλη», συμπληρώνει, ενώ δηλώνει πως δεν θα έκανε δεύτερο γάμο.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




