Δυναμική πρεμιέρα για το «Survivor 2019: Ελλάδα-Τουρκία» (vids)
Οι παίκτες και οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επέστρεψε το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», με τον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού, στον οποίο θα δούμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.
Οι πρώτες εικόνες του παιχνιδιού είχαν καθαρά ριάλιτι χαρακτήρα με τους παίκτες να αποχαιρετούν σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα τους δικούς τους ανθρώπους.
Στη συνέχεια, οι 24 παίκτες προσγειώθηκαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να ριχτούν στο στίβο της μάχης. Ο ενθουσιασμός των παικτών είναι μεγάλος αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.
Ο παρουσιαστής του «Survivor», Σάκης Τανιμανίδης, αφού καλωσόρισε τους παίκτες και ρώτησε τις πρώτες τους εντυπώσεις, τους προειδοποίησε ότι το παιχνίδι φέτος θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τους υπόλοιπους κύκλους.
«Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




