Βασίλης Τερλέγκας: Στα δικαστήρια με την πρώην σύντροφό του
Η πρώην σύντροφος του λαϊκού τραγουδιστή ζητά χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αντιμέτωπος στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην σύντροφό του θα βρεθεί ο Βασίλης Τερλέγκας καθώς η γυναίκα ζητά χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του News247.gr.
Στην επίμαχη αγωγή που κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2015, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού και αναμένεται να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες, η ενάγουσα υποστηρίζει ότι ο λαϊκός τραγουδιστής δανείστηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μόνο για τον καλλωπισμό του.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι παρά το ιδιαίτερο υψηλό μηνιαίο εισόδημα από τις εμφανίσεις του σε κέντρα των Αθηνών και της επαρχίας, ξόδευε μόνος του τα χρήματα και έτσι στη σύντροφό του έμεναν να πληρώνει από το μισθό της πάγια μηνιαία έξοδα, όπως ενδύματα, υποδήματα, τραπεζικές οφειλές κι άλλα, όλα για τον καλλιτέχνη. Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφονται αναλυτικά ποσά χιλιάδων ευρώ που χρεώθηκαν σε πιστωτική της κάρτας.
Όταν η σχέση τους έλαβε τέλος το Μάιο του 2008, ο τραγουδιστής διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της, ενώ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο εξώδικο που του απέστειλε με αποτέλεσμα η ίδια να αναζητήσει το δίκιο της στις δικαστικές αίθουσες.
«Το ποσό αυτό αποτελεί για μένα σημαντική οικονομική απώλεια και αγωνιώ για το εάν και πότε θα μου επιστραφεί από τον εναγόμενο ο οποίος έχει καταχραστεί την εμπιστοσύνη που επέδειξα προς το πρόσωπό του συνέπεια της ερωτικής σχέσης και επιδεικνύει άκρως αδιάφορη και προκλητική απέναντι μου στάση μέχρι σήμερα αποφεύγοντας συστηματικά την έστω και οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μου», αναφέρει η γυναίκα, η οποία πλέον διεκδικεί τόσο τα «χρωστούμενα», συνολικού ύψους 10.236 ευρώ, όσο και ακόμη το ποσό των 10.000 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση, λόγω ηθικής βλάβης.
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



