Νικολέττα Καρρά (Φωτογραφία: NDP)

Νικολέττα Καρρά: Χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου (pics)

Τελευταία Ενημέρωση
Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του χωρισμού

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττατζής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου. Οι δυο τους έκαναν αρκετές και σοβαρές προσπάθειες για να σώσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η γνωστή ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια. «Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο, γιατί συνεχίζουν να αγαπιούνται πολύ», λέει φιλικό τους πρόσωπο στο Znews. «Γι’ αυτό τον λόγο ακόμα η λέξη «διαζύγιο» δεν έχει ακουστεί ούτε από τον έναν αλλά ούτε από τον άλλον».

Το φετινό Πάσχα βρήκε τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττατζή χωριστά, καθώς εκείνος ήταν στην Κύπρο με τους συγγενείς του και η ηθοποιός στην Ελούντα της Κρήτης.

0775_nikoleta_kara_fotos_pitatzis_562018_1.jpg
Νικολέττα Καρρά και Φώτος Πιττατζής (Φωτογραφία: NDP)

Εν αρχή ην ο έρωτας

Πριν από οκτώ χρόνια εκείνη ήταν ελεύθερη και χωρίς ιδιαίτερη επιθυμία να κάνει σχέση. Εκείνος ένας bon viveur, περιζήτητος εργένης με λαμπρή δικηγορική καριέρα στην Κύπρο και «βολεμένος» στην εργένικη ζωή, όπως παραδέχεται, χωρίς καμία ιδιαίτερη επιθυμία να κάνει οικογένεια και παιδιά. Γνωρίστηκαν τυχαία όταν ένα Σαββατοκύριακο η Νικολέττα είχε κατέβει στην Κύπρο για διακοπές. «Είχαμε μια κοινή φίλη και τις κάλεσα ένα βράδυ σπίτι μου για φαγητό. Τη Νικολέττα δεν την ήξερα καθόλου, γιατί δεν έβλεπα ελληνική τηλεόραση. Ήταν εντυπωσιακά όμορφη, αλλά με εξέπληξε περισσότερο το ότι ήταν μια γυναίκα με τόσο βάθος που απολάμβανα να συζητάω μαζί της» μου λέει ο Φώτος. «Στην αρχή με παραξένεψε λίγο», λέει η Νικολέττα. «Είχε το στιλ του άντρα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ίσως λίγο παραπάνω από όσο μπορεί να αντέχει ο γυναικείος μου εγωισμός και είχα συνηθίσει.

Όμως τον έβρισκα γοητευτικό και μου ασκούσε μια έντονη έλξη. Όταν αρχίσαμε να συζητάμε, άρχισα να δείχνω μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Διαπίστωσα ότι είναι ένας από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και δικαίως έχει αυτή την αυτοπεποίθηση ‒ αυτή ήταν άλλωστε που μας έφερε κοντά και γίναμε ζευγάρι. Αν δεν έχει αυτός τέτοια αυτοπεποίθηση που έχει πετύχει τόσα στη ζωή του, τότε ποιος θα την έχει;» Όμως ο έρωτας δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε κεραυνοβόλος. «Δυο μέρες μετά το δείπνο τις κάλεσα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μόλις είχα εκλεγεί πρόεδρος σε μια ομάδα A’ εθνικής στην Κύπρο και τις κάλεσα στο γήπεδο. Ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου αγώνας ως πρόεδρος. Εκεί, στο γήπεδο, κάτι έγινε μεταξύ μας. Μετά τον αγώνα βγήκαμε και υπήρχε μεταξύ μας μια ερωτική ένταση, το αντιλαμβανόμασταν και οι δύο. Με το που έφυγε η Νικολέττα για την Αθήνα, μετά από τέσσερις μέρες ήρθα και την κάλεσα να βγούμε, αφού πρώτα της είχα στείλει λουλούδια και σοκολατάκια για να τα βρει όταν επιστρέψει».

Αναρωτιέμαι αν η απόσταση Αθήνα – Κύπρος ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τη σχέση τους, που έμοιαζε ίσως περισσότερο με φοιτητική. «Στην αρχή είχα τους ενδοιασμούς μου» παραδέχεται η Νικολέττα. «Όμως το πήρε ο Φώτος πολύ πάνω του, οπότε δεν προλάβαινα να το σκεφτώ και πολύ, γιατί βλεπόμασταν αρκετά συχνά. Ουσιαστικά εκείνος με έβαλε στη διαδικασία ότι μπορεί να πετύχει». «Η Νικολέττα είναι ένας βαθύς άνθρωπος και κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω συζητήσεις και να τη συμβουλευτώ τόσο για προσωπικά όσο και επαγγελματικά θέματα. Είναι σπάνιο να βρεις αυτό το συνδυασμό σε μια γυναίκα, να είναι και πάρα πολύ όμορφη και να μη βαριέσαι μαζί της. Από τους πρώτους μήνες ήξερα ότι είναι η γυναίκα που θα μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της, αν και εγώ δεν ήμουν ποτέ ο άντρας που ονειρευόταν κάτι τέτοιο. Δεν το είχα ανάγκη. Είχα συνηθίσει την εργένικη ζωή. Όμως μετά από ενάμιση χρόνο είχαμε αντιληφθεί πως είτε θα χωρίζαμε είτε θα περνάγαμε στο επόμενο επίπεδο». Όσο όμως εκείνος δεν έπαιρνε την απόφαση για το επόμενο βήμα, για τη Νικολέττα τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα. «Είχα σκεφτεί ότι θεωρητικά θα ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά δεν κοιμόμουν και ξυπνούσα με αυτό το άγχος, δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν νυφικά. Ήθελα μια ωραία οικογένεια, εφόσον έβρισκα έναν άντρα που θα με ενέπνεε. Ο Φώτος ήταν αυτός ο άντρας. Ήθελα να παντρευτούμε, αλλά δεν του το είχα πει. Είχα σκεφτεί πως, αν δεν παντρευτώ τον Φώτο, μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Στην ουσία εγώ του έφερα το θέμα του γάμου. Ήθελε, για παράδειγμα, να κάνουμε μαζί κάποιες δημόσιες κοινωνικές εμφανίσεις στην Κύπρο και εγώ δεν ήθελα να εκτίθεμαι. Έλεγα “ή θα επισημοποιήσουμε τη σχέση ή άσ’ το να πάει”. Έμμεσα δηλαδή τον έβαλα σε αυτό το δρόμο».

https://www.instagram.com/p/BWaewLRgrHs/

Ήταν η τελική ώθηση για να αφήσει ο Φώτος για πάντα τη ζωή του αμετανόητου εργένη. Και η πρόταση δεν θα μπορούσε να είναι παρά κινηματογραφική, όπως στις αμερικανικές κομεντί. «Θα φεύγαμε με τη Νικολέττα για Παρίσι. Δύο μέρες πριν την κάλεσα να φάμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο. Στο μεταξύ είχα ειδοποιήσει τους στενούς μας φίλους και συγγενείς ότι θα έκανα την πρόταση γάμου, για να έρθουν και να μας συγχαρούν. Όπως τρώγαμε, της είπα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου και εκείνη μου απάντησε “σιγά μην είσαι εσύ μια ζωή με μια γυναίκα!”, την ώρα που ετοιμαζόμουν να της δώσω το δαχτυλίδι. Της είπα “δεν κατάλαβες, το εννοώ” και τότε της το έδωσα. Το έβαλε στο χέρι της, το κοίταζε και δεν μου απαντούσε. Της λέω “συγνώμη, αλλά μου χρωστάς μια απάντηση!”. Μετά από δέκα λεπτά ήρθαν οι φίλοι μας και κάναμε ένα μικρό πάρτι».

https://www.instagram.com/p/Bmp00vLgMgq/

Ο γάμος έγινε στην Κύπρο και αναμφίβολα η Νικολέττα ήταν μια από τις εντυπωσιακές νύφες. «Ακόμα και αμφιβολίες να είχα, μόλις την είδα στην εκκλησία εξανεμίστηκαν όλες!» λέει γελώντας ο Φώτος. Από τότε οι αποστάσεις εκμηδενίστηκαν εντελώς. «Δεν του έχω γκρινιάξει ποτέ για τη δουλειά του, τη σέβομαι, όπως κάνει κι εκείνος για τη δική μου. Τώρα που συγκατοικούμε είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Είχα ένα φόβο, γιατί είχαμε συνηθίσει την απόσταση και δεν ήξερα πώς θα είναι να είμαστε συνέχεια μαζί. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί μας αρέσει, μάλλον γιατί μας είχε λείψει. Οπότε τώρα το απολαμβάνουμε».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ