Κατερίνα Ντούσκα: Δεύτερη πρόβα στη σκηνή της Eurovision (vid)
Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και της Κατερίνας Ντούσκα, έγινε σήμερα το πρωί στη σκηνή του Τελ Αβίβ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και της Κατερίνας Ντούσκα, έγινε σήμερα το πρωί στη σκηνή του Τελ Αβίβ. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε και πάλι ντυμένη στα λευκά, μπροστά από το γνωστό εντυπωσιακό σκηνικό που είδαμε και στην πρώτη πρόβα, ένα σκηνικό που θυμίζει κάτι από αναγεννησιακό παραμύθι ή πίνακα ζωγραφικής.
Με το τραγούδι «Better Love» η Κατερίνα Ντούσκα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 14 Μαΐου. Οι υπόλοιπες χώρες του Α’ Ημιτελικού έκανα τις δεύτερες πρόβες τους χθες, ανάμεσά τους και η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay».
Δείτε το επίσημο βίντεο της δεύτερης τεχνικής πρόβας της Κατερίνας για την Ελλάδα:
Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια μίλησε χθες στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις βελτιωτικές αλλαγές που έχει ζητήσει από τους διοργανωτές της Eurovision αναφορικά με την τηλεοπτική κάλυψη του «Better Love». Δείτε όλα όσα είπε αποκλειστικά στην εκπομπή του Open TV.
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών πριν την τραγωδία που δεν εισακούστηκαν
Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
Επελαύνει ο χιονιάς στη χώρα: Ποιες περιοχές ξύπνησαν «ντυμένες» στα λευκά
Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



