Τα ζώδια της εβδομάδας (19-25 Μαΐου): Ο Ήλιος & ο Ερμής πάνε πακέτο στους Διδύμους

Τα ζώδια της εβδομάδας (19-25 Μαΐου): Ο Ήλιος & ο Ερμής πάνε πακέτο στους Διδύμους

Τελευταία Ενημέρωση
Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη στο TV Έθνος, που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής

Την 21η περνάμε στο ζώδιο των Διδύμων για φέτος, και λέω για φέτος γιατί υπάρχουν και χρονιές που ένα ζώδιο μπορεί να ξεκινήσει λίγο πιο πριν από αυτήν που διαβάζετε στα περιοδικά. Την ίδια ημέρα ο Ερμής μετακινείται στο ίδιο ζώδιο, θέση που θα κρατήσει έως τις 4 Ιουνίου. Ας θυμηθούμε την παροιμία που λέει «Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» και αυτό αφορά περισσότερο Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Οι Δίδυμοι θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα τα... χούγια του.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 19 - 25 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ / 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Έντονη με μια ιδιαίτερη δυναμική η εβδομάδα που ξεκινά, αλλά και μικρές «παγίδες» που θα πρέπει να υπερπηδήσετε. Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη Κυριακή και Δευτέρα βοηθάει στο... μπάλωμα ή την αλλαγή ελλείψεων ή λαθών που υπέδειξε η πανσέληνος στις 18. Την Τρίτη μάλιστα βοηθός σας έρχεται ο Ερμής -συμφωνίες, προτάσεις, σπουδές, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ΜΜΕ και τακτοποιήσεις σε έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως- με ένα αλλά.  Τόσο στην εργασία όσο και στον έρωτα, μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο. Θυμηθείτε πως ο Άρης κάνει και ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ / 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ: Ασφαλώς αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες δέκα ημέρες του ζωδίου σας, η ζωή σας θα χρωματίζεται συχνά από περισσότερα γεγονότα και εναλλαγές. Βλέπετε, ο απρόβλεπτος Ουρανός στο ζώδιό σας σε σας αφορά περισσότερο. Έστω κι έτσι όμως, όλοι σας έως και την Πέμπτη με κάποιον τρόπο θα μπορέσετε να επωφεληθείτε. Στην εργασία, στα οικονομικά, αλλά όχι μόνο σε αυτά. Εκδηλώσεις συμπάθειας και αγάπης σάς κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά. Η πίεση σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο μεγαλώνει Παρασκευή και Σάββατο. Προσοχή και συμβιβαστική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ / 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Τρίτη 21 για φέτος ξεκινούν τα γενέθλιά σας και την ίδια ημέρα στο ζώδιό σας περνάει ο κυβερνήτης σας Ερμής. Μια μεγαλύτερη κινητικότητα σε όλους τους τομείς στα θετικά του, νευρικότητα, βιασύνη και παρορμητικότητα στα αρνητικά του. Φυλαχτείτε λοιπόν από τα δεύτερα. Η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα από την Τρίτη και μετά και έως το Σάββατο, προσφέρεται για αξιοποίηση με πολλούς τρόπους και σε διάφορους τομείς. Σπουδές, εργασία, πελατεία, ταξίδια, μετακομίσεις, ευχάριστες και ωφέλιμες γνωριμίες. Κρύψτε καλύτερα τα «μυστικά» στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ / 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας και αυτό είναι κάπως... δίκοπο μαχαίρι. Χρειάζεται δηλαδή να προσέχετε τη δυναμική που σας παρέχει. Μπορεί να αποδειχτεί... φονικό όπλο ή... θεραπευτικό νυστέρι. Αποφύγετε πάσης φύσεως υπερβολές και μην τσιμπάτε εύκολα σε προκλήσεις ή ψεύτικες υποσχέσεις. Η ρευστότητα στη διάθεσή σας αλλά και στα γεγονότα και τις καταστάσεις θα είναι πολύ μεγάλη και αν ξεφύγετε μπορεί να εκτεθείτε. Στην εργασία, στις φιλίες ή στην αισθηματική σας ζωή. Κρύψτε καλύτερα ό,τι πρέπει να κρυφτεί και παραμείνετε ψύχραιμοι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτή η εβδομάδα για σας, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα αλλά και στο τελείωμά της. Ο Αρης στον Καρκίνο από τις 16 και μετά πυροδοτεί γεγονότα που μπορεί να επιφέρουν κάποιες ανακατατάξεις σε κάποιον από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Σπουδές, εργασία, περιουσιακά είναι τομείς που μπορεί να σας απασχολήσουν και ζητούν την προσοχή σας. Πιθανόν να υπάρξει και κάποια χωροταξική αλλαγή, που μπορεί να συμβεί έως τις αρχές Ιουλίου. Το σεξ με τα θετικά ή τα αρνητικά του μπορεί να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο έως τότε. Έχετε τον νου σας λοιπόν.

ΛΕΩΝ / 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Είναι φυσικό αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες δέκα ημέρες του ζωδίου σας όχι μόνο αυτή η εβδομάδα αλλά και οι υπόλοιπες ημέρες του Μάη να σας κρατούν σε ιδιαίτερη εγρήγορση. Η κόντρα του Ουρανού με το ζώδιό σας μπορεί να φέρει το θετικό αλλά και το αντίθετο εν ριπή οφθαλμού. Κρατήστε ψυχραιμία και μέτρο λοιπόν, ιδιαίτερα από την Πέμπτη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ / 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Γεννημένοι στις πρώτες δέκα ημέρες του ζωδίου σας; Μάλλον θα πρέπει να συνηθίσετε στις συχνές αλλαγές και στα απρόοπτα, καθώς από τις 5 Μαρτίου ο ανατροπέας Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο απέναντί σας. Ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο είναι αυτός που αντιπροσωπεύει τους συνεταιρισμούς, τις συνεργασίες, τον γάμο, αλλά και τους φανερούς εχθρούς που διόλου απίθανο κάποιοι εξ αυτών να ήταν πριν συνεργάτες ή αγαπημένοι. Μια «βοήθεια» σε αυτά μπορεί να έρθει από σύμβουλο ή συνεργάτη και αυτή μπορεί να αφορά σε οικονομικά και αισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ / 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ευθύνες, υποχρεώσεις και τα διάφορα «πρέπει» φαίνεται πως αυξάνονται από την 21η που ξεκινά το ζώδιο των Διδύμων αλλά και που ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται κόντρα σας. Προσοχή σε λόγια, μπερδέματα και αρρυθμίες σε: επικοινωνία και τα μέσα της, γραπτά, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, γραφειοκρατία, ταξίδια και μετακομίσεις. Βεβαίως θα υπάρχει για όλη την εβδομάδα -και ακόμα παραπέρα- η... θεραπευτική και ωφέλιμη παρουσία της Αφροδίτης να βοηθά κάπως στα δύσκολα. Εσείς επιβάλλεται να λειτουργήσετε με σύνεση: Μειώστε βιασύνη και νευρικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ / 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Επισπεύστε την αποστολή πάσης φύσεως μηνυμάτων, αιτήσεων, τις υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, έως και τη Δευτέρα που ο Ερμής βρίσκεται σε ουδέτερη για σας θέση στον Ταύρο. Την Τρίτη θα περάσει στους Διδύμους. Πιο προσεκτικά λοιπόν σε αυτά, γραφειοκρατία, κάρτες, λογαριασμούς, σπουδές, ταξίδια και μετακινήσεις. Πάντως ο συνδυασμός της Σελήνης που θα βρίσκεται Κυριακή και Δευτέρα στο ζώδιό σας και του Δία που ήδη βρίσκεται εκεί είναι μια ενισχυμένη βοήθεια ακόμα και στα πιο δύσκολα. Στην εργασία, στην υγεία, στα αισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ / 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η μάχη μεταξύ του καλού -που αντιπροσωπεύει η Αφροδίτη- και του κακού -που συνδέεται με τον Κρόνο και τον Αρη που πιέζουν το ζώδιό σας- θα συνεχιστεί και αυτήν την εβδομάδα. Η ερμηνεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σκοτσέζικο ντους από το ζεστό στο κρύο ή ακόμα πιο απλά σας... κουτσουρεύεται το καλύτερο ή γλιτώνετε στο παρά πέντε 
από το χειρότερο που αυτό καταλαμβάνει χώρο. Θα υπάρχει δηλαδή μια ισορροπία τρόμου! Το σπίτι ως χώρος, ο χώρος εργασίας ή σπουδής, μπορεί να σας απασχολήσουν. Ερωτας αλλά και γκρίνια, χρήμα μπαίνει αλλά και φεύγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ / 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ανασύνταξη και ανασυγκρότηση μετά τα πεπραγμένα της πανσελήνου (17, 18), ιδιαίτερα από την 21η Μαΐου που ο Ερμής αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός. Σπουδές, επικοινωνία, συμφωνίες, συμβόλαια, ρυθμίσεις εντύπων, εγγράφων και ακόμα ό,τι σχετίζεται με ταξίδια, μετακομίσεις και παιδιά εξελίσσεται πιο ικανοποιητικά. Αν είστε γεννημένοι στις πρώτες δέκα ημέρες του ζωδίου σας, να αφήνετε περισσότερο χώρο για το απρόοπτο παντού. Οικονομικά και αισθηματικά θα πρέπει να αποφύγετε τα παρακινδυνευμένα και το ρίσκο. Είναι ο Ιούνιος γι’ αυτά. Να είστε προσεκτικοί λοιπόν.

ΙΧΘΥΕΣ / 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ Το σπίτι, οι συγγενείς, χώροι, ακίνητα και περιουσιακά έρχονται στο προσκήνιο και εμφανίζουν παραλείψεις, υποχρεώσεις και μπερδέματα από 21 και μετά. Ο Ερμής έρχεται με φόρα και σας κοντράρει. Προσοχή λοιπόν στο τι λέτε, γράφετε, υπογράφετε, και ακόμα σε αιτήσεις, ανακοινώσεις, σπουδές και μετακινήσεις. Φυσικά και θα υπάρχει η Αφροδίτη -σχέσεις, στήριξη, έρωτας- που θα είναι στο πλευρό σας, αλλά πρέπει και να κάνετε καλή χρήση για να αξιοποιήσετε τη βοήθειά της. Τα θετικά πάντως είναι πολύ περισσότερα σε όλους τους τομείς. Μόνο μην υπερεκτιμήσετε την κατάσταση και χάσετε το μέτρο.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΜΕΡΕΣ:

ΚΡΙΟΣ Δευτέρα, Τρίτη,  Παρασκευή, Σάββατο
ΤΑΥΡΟΣ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη
ΔΙΔΥΜΟΙ Από Πέμπτη βράδυ  έως και Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΛΕΩΝ Κυριακή (19), Δευτέρα, Τρίτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Από Τρίτη  έως και Πέμπτη
ΖΥΓΟΣ Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από Τρίτη έως Πέμπτη απόγευμα
ΤΟΞΟΤΗΣ Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κυριακή, Δευτέρα,  Παρασκευή, Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ Τρίτη, Τετάρτη,  Πέμπτη 

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:

ΚΡΙΟΣ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη
ΤΑΥΡΟΣ Από Παρασκευή  έως μεσημέρι Κυριακής
ΔΙΔΥΜΟΙ Κυριακή, Δευτέρα
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη
ΛΕΩΝ Από Πέμπτη βράδυ  έως Κυριακή μεσημέρι
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κυριακή, Δευτέρα
ΖΥΓΟΣ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από Παρασκευή  έως μεσημέρι Κυριακής
ΤΟΞΟΤΗΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη  (ίδιες με τις ευνοϊκές)
ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ Κυριακή, Δευτέρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ