Ντάνιελ Κρεγκ: Στο γυμναστήριο με νάρθηκα - πότε επιστρέφει στα γυρίσματα του Μποντ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ χύνει ιδρώτα στο γυμναστήριο για να είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γυρίσματα του «Bond 25»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Aπό την Τζαμάικα ξεκινάει η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, το μέρος όπου ο Ίαν Φλέμινγκ εμπνεύστηκε τον 007 και γυρίστηκε η πρώτη ταινία της σειράς «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Δόκτωρος Νο» (1962) αλλά και το «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν» (1973). Η νέα ταινία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από to κοινό όμως ο τραυματισμός του Πράκτορα 007 ήταν ένα γεγονός αναπάντεχο για την παραγωγή.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ έτρεχε, γλίστρησε και έπεσε απότομα στα γυρίσματα στην Τζαμάικα. Χτύπησε τον αριστερό αστράγαλό του και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ο χολιγουντιανός σταρ δεν το βάζει κάτω και κρατώντας ακίνητο το αριστερό του πόδι, γυμνάζει όλο το υπόλοιπο σώμα, προκειμένου να διατηρήσει τη φόρμα του πιο γυμνασμένου μυστικού πράκτορα στον κόσμο.
Σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό στο Instagram ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς βλέπουμε τον 51χρονο ηθοποιό να γυμνάζεται σκληρά, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα.

Νέα εβδομάδα, νέο ξεκίνημα για τον Ντάνιελ Κρεγκ που φαίνεται ότι επιστρέφει στα γυρίσματα άμεσα.
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του κόμματος του Τσίπρα - Η ιδρυτική διακήρυξη
Θα υπάρξει ακραία ζέστη στην Ελλάδα όπως στη Βορειοδυτική Ευρώπη; Η ανάλυση του Κολυδά για το φαινόμενο
Θύελλα στη Βρετανία για τους βιαστές της 15χρονης που κυκλοφορούν ελεύθεροι - Παρέμβαση του Στάρμερ
Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Παρασκευά Άντζα - Συντετριμμένοι οι πρώην συμπαίκτες του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



