Βίκη Παγιατάκη
(Pixabay - Βίκη Παγιατάκη / People)

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (8-14/9) - Η πανσέληνος στους Ιχθύς αυξάνει την πίεση

Τελευταία Ενημέρωση
Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη στο «TV Έθνος», που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής»

Ο έντονος µεταβατικός κύκλος που ξεκινά γύρω στις 18 Αυγούστου για τα µεταβλητά ζώδια -∆ίδυµοι, Τοξότης, Ιχθύες, Παρθένος- συνεχίζεται. Στο τέλος αυτής της εβδοµάδας θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή, ψυχραιµία και υποµονή, γιατί η πανσέληνος που θα γίνει στις 14 στους Ιχθύς αυξάνει την πίεση και τα απρόοπτα. Σχέσεις, συνεργασίες και υγεία οι τοµείς που είναι πιο ευαίσθητοι. Από τις 15 και µετά ναι µεν δεν εκλείπει η πίεση, αλλά µετριάζεται σηµαντικά και είναι πιο εφικτή η λύση προβληµάτων.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Κάπως ιδιαίτερη αυτή η εβδοµάδα για εσάς, γιατί πυκνώνει ευθύνες και υποχρεώσεις γύρω από τα επαγγελµατικά. ∆υνατότητες και ελλείψεις, συµπορεύσεις αλλά και ανταγωνισµοί φαίνονται κάπως πιο µεγεθυµένα. Βάλτε και ένα µάτι πίσω στην πλάτη γιατί όπως θα διαπιστώσετε δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι ή τόσο έµπειροι και έντιµοι. Στις 14 µαζί µε την πανσέληνο που φέρνει µια έξτρα ταλαιπωρία,έρχεται και ο Ερµής απέναντί σας. Τον νου σας σε συµφωνίες, συµβόλαια, σπουδές, λογαριασµούς, κάρτες, µετακοµίσεις και ταξίδια. Στον έρωτα µετριάστε ταχύτητα και εγωισµούς. Ιδιαίτερα αν το έτερον ήµισυ ανήκει σε ∆ιδύµους, Παρθένο, Ιχθύς ή Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Το... γοργόν και χάριν έχει. Εχει πλήρη εφαρµογή η λαϊκή παροιµία όσον αφορά εσάς και την εβδοµάδα που ξεκινά. Εως και την Παρασκευή στο πλευρό σας θα βρίσκεται ο Ερµής -αλλά και µετά δεν θα είναι αρνητικόςκαι έως και το Σάββατο η Αφροδίτη. Εξυπακούεται ότι έχετε εύνοια εξασφαλισµένη σε αρκετούς τοµείς, θέµατα και ενδιαφέροντα, όπως: επαγγελµατικά, συµφωνίες, συµβόλαια, ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, ρυθµίσεις εγγράφων, και ό,τι αφορά στο παιδί. Συζητήστε µε πιο ανοιχτό πνεύµα µε τον σύντροφό σας για τον γάµο ή τη σχέση σας και φανείτε πιο υποµονετικοί -αν το αξίζει- µε έτερον ήµισυ που ανήκει σε ∆ιδύµους, Τοξότη, Παρθένο ή Ιχθύς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το παράπονό σας «µα ήταν ανάγκη να έρθουν όλα µαζεµένα» -υποχρεώσεις, καθυστερήσεις, έξοδα, αναποδιές πάσης φύσεωςείναι απολύτως δικαιολογηµένο. Μάλιστα το κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών είναι η πανσέληνος που θα γίνει στις 14 στο ζώδιο των Ιχθύων. Απαιτήσεις, παραξενιές ανωτέρων, νόµων ή κανονισµών, ασυνεννοησία και µπερδέµατα. Επίσης, έξτρα έξοδα. Προσοχή λοιπόν παντού -στην υγεία- έως τις 14. Από τις 15 και µετά, σταδιακά το κλίµα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό δεν αφορά µόνο σε αυτήν την εβδοµάδα. Ο,τι µπορεί λοιπόν να µεταφερθεί για µετά τις 15 θα έχει µια κάπως καλύτερη «τύχη».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Σεπτέμβριος προχωρά και η δεύτερη εβδομάδα, ιδιαίτερα προς το τέλος της, αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Εως τις 13 όμως ο Ερμής και έως τις 14 η Αφροδίτη θα σας στέλνουν τις μικρές τους «βοήθειες», άρα συμφέρει να ξεκινάτε, να προχωρείτε και να κλείνετε θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με: συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, σπουδές, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά, μεταφορικό μέσο, αγοραπωλησίες, οικονομικά και περιουσιακά. Ασφαλώς έως και τις 14 υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια για τις διάφορες σχέσεις αλλά και τα αισθηματικά.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ψάχνετε το χρήμα. Που λείπει, που περιμένετε να έρθει και αργεί, το αν θα φτάσει και πώς πρέπει να κατανεμηθεί για να κλείσουν... τρύπες. Από την άλλη, η πανσέληνος στις 14 στους Ιχθύς που... τσιγκλάει φόρους, δάνεια, ασφάλειες και ξεχασμένες υποχρεώσεις. Το καλό είναι ότι από την Κυριακή 15 και μετά θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τυχόν υποχρεώσεις αλλά και να υπάρξει και κέρδος στο υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου και έως τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Αυτό άλλωστε είναι και το πιο δημιουργικό και ευχάριστο κομμάτι για το ξεκίνημα του φθινοπώρου. Φιλία, ομορφιές και αισθηματικά σε πιο ευνοϊκό δρόμο από τις 15 και μετά λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πιο ιδιαίτερη, πιο απρόβλεπτη και πιο απαιτητική από πολλές απόψεις γίνεται η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, για εσάς, ιδιαίτερα από το μέσον προς το τέλος της. Χαλιναγωγήστε λοιπόν τη βιασύνη, το άγχος, την ανυπομονησία και την ανησυχία για να μην προκαλέσετε και εσείς «πράγματα» που δεν θα θέλατε να συμβούν. Η πανσέληνος στις 14 αναδεικνύει συγκλίσεις αλλά και διαφορές σε συνεταιρισμούς, σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μια αναποδιά μπορεί να αλλάξει κάπως το πρόγραμμά σας. Η πίεση θα είναι φανερή περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, αλλά μειώνεται κάπως από το ξεκίνημα της ερχόμενης.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Το τέλος αυτής της εβδομάδας που ανοίγεται μπροστά σας είναι σημαντικό για εσάς, γιατί ξεκινά το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου που είναι πιο κινητικό αλλά και πιο ευνοϊκό για εσάς. Στις 14 γίνεται μια πανσέληνος στους Ιχθύς και αυτή αναδεικνύει δυνατότητες αλλά και αδυναμίες, ευκαιρίες αλλά και δυσκολίες γύρω από τα επαγγελματικά. Την ίδια ημέρα στο ζώδιό σας εισέρχεται ο Ερμής, ενώ στις 15 ακολουθεί η Αφροδίτη. Τα νέα που θα καταφθάσουν λοιπόν -όχι μόνο σε έναν τομέα- θα είναι ενθαρρυντικά. Εργασία, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, οικονομικά, σχέσεις και αισθηματικά μπαίνουν σιγά σιγά σε μια καλύτερη τροχιά. Φροντίστε πιο σωστά την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ασφαλώς και η ρευστότητα δεν θα λείψει αυτήν την εβδομάδα -η πανσέληνος που γίνεται στις 14 στους Ιχθύς ευθύνεται περισσότερο-, αλλά από την άλλη θα υπάρξουν και τα θετικά. Εως τις 13 ο Ερμής σας κάνει περισσότερο ορθολογιστές, πρακτικούς και προνοητικούς, ενώ ξεμπερδεύετε πιο εύκολα ακόμα και με τα πιο... περιπλεγμένα. Εως τις 14 -με περισσότερη προσοχή και λιγότερο αυθορμητισμό- ευνοείστε σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφό σας -όμως με τον δικό του τρόπο- την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9. Εκεί μπορείτε να εκτιμήσετε πράγματα που σας ενώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Άγχος, ανησυχία και μια στασιμότητα, μια τρεχάλα. Φυσικό, αφού από τις 18 Αυγούστου περίπου και μετά ξεκίνησαν να μαζεύονται πολλά. Εκτός από τις καθιερωμένες ανάγκες και υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου, κατέφθασαν και οι έκτακτες. Η εβδομάδα αυτή απαιτεί συγκέντρωση, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και προσοχή. Ιδιαίτερα από το μέσον έως και το Σάββατο. Η πανσέληνος στις 14 δημιουργεί ρευστότητα και... αταξία και δεν κάνει εύκολη τη συνεννόηση και την επικοινωνία με τους γύρω σας. Αν μάλιστα συνδέεστε με άλλον Τοξότη, Παρθένο, Ιχθύ ή Δίδυμο που επίσης επηρεάζονται, κάντε τα πρέποντα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γρηγορείτε. Η προτροπή αυτή ταιριάζει απολύτως με το πνεύμα αυτής της εβδομάδας, που είναι περισσότερο ευνοϊκή στο ξεκίνημά της. Τσίτα τα γκάζια λοιπόν για να ξεκινήσετε, να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με: συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, παιδιά, αγοραπωλησίες, οικονομικά, περιουσιακά. Αυτά έως και τις 13 με περισσότερη ασφάλεια. Από τις 14 και μετά μπορεί σε αυτά να υπάρξουν καθυστερήσεις, μπερδέματα και... αρρυθμίες πάσης φύσεως, ακόμα και παρεξηγήσεις. Από τις 14 ο Ερμής έρχεται κόντρα σας. Ενώ την ίδια ημέρα υπάρχει και η πανσέληνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ψάχνετε και ψάχνεστε, ανησυχείτε και όπως είναι φυσικό με την Αφροδίτη έως τις 14, τον Ερμή έως τις 13, τον Ήλιο έως τις 22 και τον Άρη συνεχώς στην Παρθένο δοκιμάζετε ένα σωρό φόβους και φοβίες. Φυσικό πράγμα κάτι τέτοιο -ιδιαίτερα για τα οικονομικά- γι’ αυτήν την εβδομάδα, αλλά: από τις 15 και μετά, σταδιακά πολλοί από τους φόβους σας θα αρχίσουν να υποχωρούν και επίσης θα μπορείτε να απολαμβάνετε κάποιους από τους καρπούς των κόπων σας. Ξένοι, εξωτερικό, κουλτούρες και πάσης φύσεως ανταλλαγές δίνουν κάτι καλό. Φιλία και έρωτας από τις 15 και μετά αρχίζουν να δίνουν ικανοποίηση αλλά και κάποιο «κέρδος» .

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Συμπρωταγωνιστές με την Παρθένο σε αυτήν τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και αυτό γιατί η πανσέληνος στις 14 γίνεται στον δικό σας άξονα. Ολη η φόρτιση που συσσωρεύεται από τις 17 ή 18 Αυγούστου και μετά μετατρέπεται σε μια έκρηξη. Χρειάζονται λοιπόν μέτρο, προνοητικότητα και -προς Θεού- όχι αυθορμητισμός και προχειρότητες. Τώρα δοκιμάζονται η αξιοπιστία, η συμφωνία και η ικανότητα αλληλοκατανόησης σε συνεταιρισμούς, συνεργασίες, τον γάμο ή τη σχέση σας. Φροντίστε πιο σωστά την υγεία -μολύνσεις, κρυώματα και μικροατυχήματα- και μη δραματοποιείτε τα αρνητικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι,
Κυριακή 15
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Πέµπτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Τρίτη έως Πέµπτη πρωί
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πέµπτη, Παρασκευή
ΛΕΩΝ: Κυριακή 15
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα
ΖΥΓΟΣ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή 15
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή , ∆ευτέρα και Πέµπτη
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Πέµπτη,
Παρασκευή, Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα
ΤΑΥΡΟΣ: Από Τρίτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Από Πέµπτη µεσηµέρι έως και Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα, Κυριακή 15
ΛΕΩΝ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα και Κυριακή 15
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 15
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: -
ΙΧΘΥΕΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ