Το ατύχημα της Σύλβιας Δεληκούρα επί σκηνής (vid)
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αξονική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Σκούπα» στο θέατρο «Γκλόρια», η Σύλβια Δεληκούρα αποκάλυψε στην κάμερα του «Happy Day» το σοβαρό ατύχημα που είχε στις πρόβες.
«Έφαγα μία πόρτα στο κεφάλι κατά λάθος από τον Ηλία Μελέτη, αλλά δεν ήταν αστείο, γιατί πήγα στο νοσοκομείο και δεν κάναμε γενική πρόβα. Έκανα αξονική στο κεφάλι, όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Από την πλευρά της, η συμπρωταγωνίστρια της Κατερίνα Ζαρίφη με πολύ χιούμορ δήλωσε: «Ανησυχήσαμε πολύ. Στο νοσοκομείο ήμασταν κάτι ανάμεσα σε “Δις εξαμαρτείν” και Μαρίνα Κουντουράτου στο Σχηματάρι όταν γεννούσε. Ήμασταν μόνο ηθοποιοί έξω από το νοσοκομείο και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι γυρνούσαμε σίριαλ».
Διαβάστε ακόμη
Τα μηνύματα του Τραμπ με τον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν μου δώσατε το Νόμπελ, θέλω απόλυτο έλεγχο της Γροιλανδίας»
Μητσοτάκης για αγρότες: Έτοιμος να διαχειριστώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση - Δεν μπορούν να συνεχιστούν τα μπλόκα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



