Αποθέωση στο Twitter για το Κόκκινο Ποτάμι - Μαθαίνουμε την ιστορία μας (pics)
Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τη σειρά εποχής του Open TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Το βράδυ της Κυριακής (13/10) προβλήθηκε από το Open TV, το τρίτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Κόκκινο Ποτάμι». Πρόκειται για μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές.
Η νέα ιστορία του Μανούσου Μανουσάκη βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού. Μια σειρά που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη µνήµη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Η προβολή του τρίτου επεισοδίου είχε τεράστια απήχηση και τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού από τα πρώτα λεπτά. Η σειρά εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι μοιράστηκαν στα social media τον ενθουσιασμό τους.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



