Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου: Πρόσεχε τις κόντρες με προϊσταμένους

Τελευταία Ενημέρωση
Αστρολογικές προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Η εβδοµάδα αυτή παρέχει µεγαλύτερες δυνατότητες δράσης, κέρδους και ανάπτυξης στα ζώδια του Νερού: Ιχθύς, Σκορπιούς και κάπως λιγότερο στους Καρκίνους. Μικρό µέρος της εύνοιας απολαµβάνουν και τα ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος και λιγότερο ο Αιγόκερως.

Διαβάστε Τα ζώδια της εβδομάδας (13-19/10): «Πετάνε» όσοι έχουν το στοιχείο του νερού

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις πιο έντονα τη διάθεση να αφιερώσεις χρόνο σε μικρές απολαύσεις που σε ευχαριστούν. Οικονομικά ζητήματα και λογαριασμοί μπορεί να σε απασχολήσουν, καθώς μπορεί να σπεύσεις να τακτοποιήσεις ό,τι σου προκαλεί ανασφάλεια. Φρόντισε μόνο να μην ξεφύγεις σε ό,τι αφορά έξοδα που μπορεί να είναι περιττά, γιατί αργότερα θα μετανιώσεις για τις αγορές σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από τον επαγγελματικό χώρο. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται. Σήμερα ο αισθησιασμός κατακλύζει τη σχέση σου και μπορείς να νιώσεις πιο ασφαλής από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει. Ο μαγνητισμός και ο αισθησιασμός κυριαρχούν.
 
Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και γίνεται εντονότερη η διάθεση να εκφράσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου τις ανάγκες σου, επιδιώκοντας να τις αντιληφθούν και να σε ικανοποιήσουν. Φρόντισε και εσύ να δείξεις την ανάλογη διάθεση και να ακούσεις αυτά που μπορεί να θέλουν από εσένα. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε ό,τι αφορά συνεργασίες που πιθανά θεωρείς ότι θα αποδώσουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα πώς να κινηθείς και να πάρεις αποφάσεις που θα είναι μεταμορφωτικές. Σήμερα το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα σε καλύψουν απόλυτα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει στη ζωή σου που θα είναι άκρως αναγεννησιακή για εσένα.
 
Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο προκαλώντας έντονα την ανάγκη για απομάκρυνση από όλους και όλα, καθώς η εσωστρέφεια είναι στα ύψη και μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου. Προσοχή δείξε στις καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη λόγω του ότι το μυαλό ταξιδεύει. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει θέματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που ίσως να αφορούν τη σχέση ή τα οικονομικά σου και σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις καίριες λύσεις. Το ψυχικό σθένος και η διαίσθησή σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο πώς θα κινηθείς. Σήμερα ρομαντισμός και αισθησιασμός εναρμονίζονται μοναδικά και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν θα επιστρέψουν και να ανακινήσουν μοναδικά συναισθήματα για εσένα.
 
Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις στιγμές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς νιώθεις ότι μπορείς να τους εκφράσεις πρωτότυπες σκέψεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σημαντικό είναι για εσένα να ενταχθείς σε ομάδα και να καταβάλεις προσπάθειες για ένα κοινό στόχο. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα ενστερνιστούν ιδέες σου και θα γίνουν αρωγοί στις προσπάθειές σου ως συνεργάτες. Σήμερα κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά και λειτουργούν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που λειτουργείς στην προσωπική σου ζωή. 
 
Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις. Πρόσεχε μόνο τις κόντρες με ανωτέρους σου που μπορεί να σου κοστίσουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις ή νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στον συγκεκριμένο τομέα. Η καθημερινότητά σου μπορεί να πάρει άλλη τροπή, το ίδιο και η εικόνα σου. Σήμερα το πάθος που δείχνεις στην καριέρα καλό είναι να το δείξεις και στο ταίρι σου, καθώς θα ευνοήσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στη δημόσια εικόνα σου.
 
Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δείχνεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την πνευματική σου ανάπτυξη, καθώς επικεντρώνεσαι σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Η διασκέδαση και το φλερτ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και γι’ αυτό πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις όμορφα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και την ανάγκη για έντονο ερωτικό παιχνίδι. Σήμερα μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς ξεφάντωμα και ερωτισμός απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 
 
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η ένταση είναι εμφανής από το πρωί, καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στο φως και χαλάνε τη διάθεσή σου. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστεί να κινηθείς ανάλογα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα για να κινηθείς και να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος από τις συναλλαγές σου. Συμφωνίες ακίνητης περιουσίας ίσως να είναι άκρως προσοδοφόρες. Σήμερα η τρυφερότητα, το πάθος και η έξαψη δημιουργούν έντονη ατμόσφαιρα στη σχέση σου που θα απογειώσει εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα προκαλέσει συναισθηματική τρικυμία. Ο πόθος εκτοξεύεται στα ύψη.
 
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Φρόντισε μόνο να εκφράζεις και τις δικές σου απόψεις για να μην καταπιέζεις αυτά που σε ευχαριστούν. Νέες συνεργασίες θα υπάρξουν καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως πώς να κινηθείς και να κρατήσεις ισορροπίες. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κέρδη από εμπορικές συμφωνίες είναι πιθανά. Σήμερα οι ειλικρινείς διαθέσεις στη σχέση θα εντείνουν το πάθος και θα δώσουν άλλη διάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία θα προκύψει, η επικοινωνία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη εξέλιξή της.

 
Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η καθημερινότητα είναι έντονη καθώς οι αγγαρείες αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό και αυτό μπορεί να σε αγχώνει. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις τη γκρίνια στην άκρη γιατί οι εντάσεις σε συναδελφικό επίπεδο δεν θα λείψουν. Η άσκηση ή ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα θα είναι ιδανικά για να διατηρείς την ενέργειά σου ώστε να αντεπεξέλθεις στο δύσκολο πρόγραμμά σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να έχουν εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα για εσένα. Σήμερα άφησε τη ρουτίνα στην άκρη και εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για έντονα ρομαντικές και ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα απογειώσει τον αισθησιασμό και το πάθος.
  
Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, δίνοντάς σου έντονη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Το να περάσεις όμορφα με το ταίρι και την παρέα σου σήμερα είναι επιδίωξη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μία έξοδο όπου θα ξεφαντώσεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλά εγωκεντρικές τάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει τον μαγνητισμό και τον πόθο και πιθανό είναι να υπάρξουν μοναδικές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αφού δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. Σήμερα το έντονο ερωτικό στοιχείο μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθώς ο αισθησιασμός που εκπέμπεις τραβούν τα βλέμματα και προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον.
  
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έντονα νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σε γεμίζουν ασφάλεια και σιγουριά. Έντονες κυκλοθυμικές τάσεις πιθανά να προκαλέσουν ένταση με τους γύρω σου, λόγω της ανάγκης για μοναχικότητα που κυριαρχεί. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν και να σε αγχώσουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιότερες καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου για να αντιμετωπίσεις την όποια πρόκληση και δείξε ειλικρίνεια σε οικεία πρόσωπα. Σήμερα έντονο είναι το ρομαντικό στοιχείο, έντονο είναι και το πάθος, ενώ οι στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να είναι μοναδικές. Αν είσαι ελεύθερος/η, η εσωστρέφεια σε οδηγεί σε πρόσωπα που νιώθεις οικεία, και όχι στο ερωτικό παιχνίδι. 
 
Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο είναι έντονη. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου με τα οποία θα περάσεις όμορφα συζητώντας. Πιθανές είναι εμπορικές συμφωνίες, καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να τις υποστηρίξεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συμφωνίες με φιλικά σου πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Η έντονη διαίσθησή σου μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε κοινούς στόχους με φίλους, δίνοντας θετικότατα αποτελέσματα. Σήμερα η επικοινωνία και η διαίσθηση φτιάχνουν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο και μπορείς να απολαύσεις κάθε λεπτό με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα είναι ο λόγος που θα αλλάξεις στόχους και φιλοδοξίες ριζικά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ