pixabay

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου: Λέοντες στο προσκήνιο, συνεργασίες και εξελίξεις

Τελευταία Ενημέρωση
Διαβάστε τις αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ενα σύνθετο, μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου για τα μεταβλητά ζώδια -Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες- συνεχίζεται. Μια σφαιρική εκτίμηση των πραγμάτων θα είναι χρήσιμη, αλλά και θα σας γλιτώσει από πάσης φύσεως υπερβολές. 

Διαβάστε ακόμα τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 για όλα τα ζώδια.

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως στο να περάσεις όμορφα με την παρέα σου, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Είναι γεγονός ότι το να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής είναι προτεραιότητα γι’ αυτό  και δεν διστάσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολές και αμετροέπεια που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου καθώς θέλεις απαραίτητα να τραβήξεις την προσοχή των άλλων και αυτό θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Η τέχνη, το θέατρο, ο κινηματογράφος μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και απολαμβάνεις τη γαλήνη και την ευφορία που σου δημιουργούν.

Σήμερα ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχεί και απογειώνει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και την έντονη προσωπικότητα που δείχνεις. 


Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, στρέφοντας την προσοχή σου σε ό,τι αφορά την οικογένεια, καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με το οικείο περιβάλλον σου γιατί σου δείχνει τρυφερότητα ζεστασιά ασφάλεια. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να εναρμονίσεις πιθανή κυκλοθυμία που μπορεί να εκδηλώνεται λόγω αναμνήσεων του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου. Φρόντισε να αφήσεις τη νευρικότητα στην άκρη γιατί είναι αυτό που θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου και θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει στο οικογενειακό περιβάλλον. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν,  το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα ο ρομαντισμός και  ο πόθος εναρμονίζονται και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι για εσένα να βρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι στα οποία έχεις  προσκληθεί για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Πιθανό είναι να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβιστείς στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που θα δημιουργήσει εντάσεις.

Σήμερα η διασκέδαση θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στο να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και κεντρίζει το ενδιαφέρον προσώπων πού θα βρεθούν γύρω σου.


Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικές εκκρεμότητες που θέλεις να λύσεις και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Γεγονός είναι όμως ότι δεν θα διστάσεις να σπαταλήσεις χρήματα ενώ δεν πρέπει και αυτό καλό είναι να το χαλιναγωγήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείς με άδειο ταμείο και περιττές αγορές. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορεί να σου δώσει πολλά σε προσωπικό επίπεδο και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μακριά από ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα ο ερωτισμός κυριαρχεί και μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στη σχέση σου για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία να έρθεις στη ζωή σου που θα απογειώσει το πάθος και θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας. 


Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου. Επικεντρώνεσαι στο να εκφράσεις σκέψεις και ανάγκες στους συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς ευελπιστείς να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές από αυτούς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλεις να πετύχεις αφού δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για επαγγελματικές ευκαιρίες που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν πολλά. Προσπάθησε να αφήσεις τον υποκειμενισμό στην άκρη για να μην υπάρξουν ζητήματα με τους γύρω σου.

Σήμερα εκφράζοντας αυτό που θέλεις από το ταίρι σου μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στη σχέση σου, δώσε χώρο και σε αυτό να εκφράσει αυτό που θέλει από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η, η έντονη κοινωνικότητα που σε βλέπει είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.


Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να απομονωθείς από όλους και όλα και να περάσεις στιγμές μόνος σου καθώς τραύματα και πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο χαλώντας σου τη διάθεση.  Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι με το να αναλώνεσαι σε παρελθούσες καταστάσεις δεν θα μπορέσεις να δεις πώς πρέπει να κινηθεί στο παρόν και στο μέλλον και το πιθανότερο είναι να βουλιάξεις στη μελαγχολία και στη θλίψη. Καλό είναι να στρέψεις την προσοχή σου στην τέχνη και στη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να δεις τα πράγματα με θετική διάθεση.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου ώστε να ζήσετε παραμυθένιες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν και να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα. 


Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι μεταξύ ανθρώπων που μπορούν να αντιληφθούν το σκεπτικό σου και να αποδεχθούν προτάσεις και πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις. Σύλλογοι και οργανώσεις παίρνουν στο πρόγραμμά σου αφού απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες που αφορούν διάφορα κοινωνικά θέματα.  Προσοχή μόνο σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις σου σε πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός και επιθετικός δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα  το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ, επιδίωξε το για να περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο πού θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου.


Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα ζητήματα της καριέρας σου καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει υποχρεώσεις και ευθύνες που λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου καθώς το πιθανότερο είναι να προκληθούν εμπόδια στη μετέπειτα εξέλιξή σου.  Απόλαυσε όσο μπορείς τη διασκέδαση σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθείς γιατί είναι αυτές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να κάνεις βήματα προς την προσωπική σου ανέλιξη.

Σήμερα καλά θα κάνεις να μην μεταφέρεις την ένταση και το άγχος των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα που δείχνει στο κοινωνικό περιβάλλον.


Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ γι’ αυτό  και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με το να δεις πρόσωπα που έχεις κοινές πνευματικές αναζητήσεις και απολαμβάνεις τις συζητήσεις μαζί τους. Προσκλήσεις από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν φρόντισε να τις αποδεχτείς και να διασκεδάσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό απολαμβάνοντας τις στιγμές. Καλά θα κάνεις να μην είσαι φανατικός στις απόψεις σου προσπαθώντας να τις υπερασπιστείς γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει έντονες κόντρες και διαμάχες σε όποια παρέα κι αν βρεθείς χαλώντας την ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σήμερα ο ερωτισμός και η αισιοδοξία κυριαρχούν και δίνουν ώθηση στο να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα δώσει ώθηση για να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα εντείνοντας τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να υπάρχουν καλά κρυμμένοι μέσα σου. Δίνεις περισσότερο βάρος σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις, καλά θα κάνεις να μη νιώθεις άγχος και πίεση στους συγκεκριμένους τομείς καθώς η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά και μπορεί να σε κατευθύνει σε άκρως θετικά αποτελέσματα για σένα. Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο, φρόντισε όμως να μην αφεθείς στην καχυποψία και στην εμμονή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου.

Σήμερα επικεντρώσου στον αισθησιασμό και μην αφήσεις τις προσωπικές σου φοβίες να κυριαρχήσουν προκαλώντας ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ερωτικό επίπεδο αφού δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι κομβικό για εσένα να μπορέσεις να καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες που απαιτούνται στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή.  Είναι καθοριστικό να μην υπάρξουν ρήξεις γιατί ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος.  Παράλληλα όμως θα πρέπει να αντιληφθείς ότι επιτακτική είναι η ανάγκη να εκφράζεις αυτά που χρειάζεσαι και εσύ καθώς το πιθανότερο είναι να βρεθείς εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν λόγω της υποχωρητικότητας που σε διακρίνει.  Η κοινωνικότητα και η ανάγκη για επικοινωνία ανεβάζουν την εξωστρέφεια και τη διάθεση για διασκέδαση.

Σήμερα φρόντισε να ικανοποιήσεις το ταίρι σου σε αυτά που θέλει από εσένα, παράλληλα όμως καλά θα κάνεις να ικανοποιείς και τον εαυτό σου για να υπάρξει η απαιτούμενη ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.


Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και εσύ επιδιώκεις να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούν σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα και δουλειές ρουτίνας που μπορεί να έχεις. Αυτό όμως θα πρέπει να φροντίσεις να γίνει με ηρεμία καθώς έντονο είναι το άγχος και η νευρικότητα που κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση λόγω αυτών με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου γιατί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να εκτόνωσης τη νευρικότητα που μπορεί να υπάρχει.  Παράλληλα θα σε γεμίσει ενέργεια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις.

Σήμερα οι λεπτομέρειες στη σχέση δημιουργούν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν ενδείξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ερωτική διάθεση που απαιτείται για να υπάρξουν γνωριμίες δεν υπάρχει και το πιθανότερο είναι να προτιμήσεις να περάσεις χαλαρές στιγμές μόνος σου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ