copyright: Freepik

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου: Δίδυμοι, κυκλοθυμία και εντάσεις στην οικογένεια

Διαβάστε τις αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ενα σύνθετο, µεταβατικό διάστηµα που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου για τα µεταβλητά ζώδια - ∆ίδυµοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες - συνεχίζεται. Ανακατατάξεις, αλλαγές και κλείσιµο ενός κύκλου για πολλούς συνεχίζονται. Ο κύκλος αυτός µπορεί να σχετίζεται µε το αντικείµενο ή τον χώρο εργασίας αλλά και τις διάφορες σχέσεις. Η ψυχραιµία θα πρέπει να υπερισχύει στις στιγµές του θυµού και της αγανάκτησης, προκειµένου να µη διογκώνονται οι διαφορές και να αποφεύγονται περαιτέρω λάθη.

Μια σφαιρικότερη εκτίµηση των πραγµάτων θα είναι χρήσιµη αλλά και θα σας γλιτώσει από πάσης φύσεως υπερβολές. Μια έξτρα... βοήθεια από Τρίτη και ύστερα διευκολύνει παντού Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς και κάπως Ταύρους και Αιγόκερους. 

Διαβάστε ακόμα τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 για όλα τα ζώδια.

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την πίεση και το άγχος των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει με ρεαλιστικό και ήρεμο τρόπο, διαφορετικά η ένταση θα εκτονωθεί στους γύρω σου και κυρίως σε πρόσωπα του συναδελφικού περίγυρου με δυσάρεστα αποτελέσματα. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ότι αφορά τη λήψη αποφάσεων στη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται πρόσωπα να σε κατευθύνω λανθασμένα τονώνοντας τις σκέψεις σου.

Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας μπορεί να οδηγήσει σε εμμονικά ξεσπάσματα που θα κλονίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθεί στον έρωτα αφού η νευρικότητα και ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί καθώς θέλεις να χαρείς και να νιώσεις πιο παιδί από ποτέ. Είναι σημαντικό ότι θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωή σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να φροντίσεις να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την παρέα το ταίρι σου η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που πιθανά να φαίνονται ιδανικές όμως δεν θα είναι.

Σήμερα μην επιτρέπεις στις αυταπάτες να κυριαρχήσουν στη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σημαντικό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ενδιαφέρεσαι κυρίως για ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οικογενειακά σου πρόσωπα γι’ αυτό και προσπαθείς να βρεθείς μαζί τους και να μπορέσεις να δώσεις χέρι βοήθειας. Η τρυφερότητα και ζεστασιά που σου χαρίζει η οικογένειά σου είναι σημαντική, πρόσεξε μόνο γιατί η κυκλοθυμία μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προκληθούν εντάσεις. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευαισθησίες και να σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και ωριμότητα. 

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες να οδηγήσουν σε χειριστικές καταστάσεις και τελικά σε κόντρες που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι και έντονο φλερτ.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς και να συνομιλήσεις μαζί τους. Εμπορικά ζητήματα και δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά καθώς θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τις συνεργασίες σου. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει άτομα που να προσπαθήσουν να σε πείσουν για ζητήματα χωρίς να σου δίνουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, ιδιαίτερη προσοχή δείξε στις εμπορικές συμφωνίες.

Σήμερα απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να ανταποκριθείς ούτε εσύ ούτε αυτό σε αυτά που θα δεσμευτείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η η χαρά και το ξεφάντωμα μπορεί να φέρει δίπλα σου νέες γνωριμίες, τα κίνητρα τους όμως αμφισβητούνται. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις επικεντρωθεί σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις θέματα που το πιθανότερο είναι να σου δημιουργούν άγχος. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις τις σπατάλες γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στον προϋπολογισμό σου και η ανασφάλειά σου θα ενταθεί. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και να κάνεις βήματα που τελικά δεν θα είναι ενδεδειγμένα πρόσεχε τα έξοδα και τις συμφωνίες το πραγματοποιείς γιατί πιθανό είναι τελικά να μην δώσουν αυτά που πιστεύεις.

Σήμερα η έντονη ανασφάλεια και η κτητικότητα πιθανά να σε οδηγήσει να χάσεις το μυαλό σου και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθείς σήμερα σε νέα γνωριμία καθώς η καχυποψία είναι στα ύψη ή και θολώνει τις σκέψεις σου

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράζεις αυτά που νιώθεις τόσο στους συνεργάτες όσο και στο ταίρι σου καθώς επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής τους. Σημαντικό είναι βέβαια να αντιληφθείς ότι το να γίνεις εγωκεντρικός δεν θα βοηθήσει γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις χώρο να εκφραστούν και αυτοί. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε νέες γνωριμίες οι συνεργασίες που πιθανά θεωρείς ότι θα μπορέσουν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα όμως καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να συμφωνήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων.

Σήμερα φρόντισε να μιλάς με ρεαλιστικούς όρους στο ταίρι σου γιατί μπορεί οι απαιτήσεις να είναι εξωπραγματικές και να χαμε στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, φρόντισε όμως να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Έντονη είναι η ανάγκη να απομονωθείς καθώς ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό σου είναι η ανάμνηση του παρελθόντος και οι πληγές του παρελθόντος που έχουν γίνει πιο έντονες από ποτέ. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εκτοξεύουν τον συναισθηματισμό στα ύψη και οδηγούν σε ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά  τις σχέσεις με τα πρόσωπα που κινείσαι σε καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτά που σε οδηγούν σε μελαγχολία. 

Σήμερα το συναισθηματικό φορτίο είναι τεράστιο και δεν είναι δύσκολο να εκτονωθείς στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται στη ζωή σου και πάλι και δημιουργούν έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις καλά με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς άτομα που μπορούν να αντιληφθούν τις προτάσεις σου τις απόψεις σου πιθανές πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις. Η ανάγκη να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο σε οδηγεί στο να ενταχθείς σε συλλόγους και οργανώσεις. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καλά θα κάνεις να μην δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείς.

Σήμερα λανθασμένοι χειρισμοί σε κοινές φιλοδοξίες με το ταίρι σου μπορεί να υπάρξουν γι’ αυτό φρόντισε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που δεν θα αποδώσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο, οι ειλικρινείς προθέσεις όμως δεν είναι ξεκάθαρες.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής που πιθανά λειτουργούν πειστικά στην ψυχολογία σου αφού φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός γιατί το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σου φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να κοστίσουν ακριβά σε ότι αφορά την καριέρα σου γιατί απογοήτευση θα είναι μεγάλη. 

Σήμερα η νευρικότητα που σου δημιουργεί η καριέρα σου δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να οδηγηθείς στο να ξεσπάσει στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους κράτησε μικρό καλάθι για να δεις πραγματικά που βαίνει η κατάσταση. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει να ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια και ημερίδες που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν ιδιαίτερα ευχάριστη ψυχολογία. Το κέφι και η αισιοδοξία σε οδηγούς σε παρέες από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπο που βρίσκεσαι στην ίδια παρέα λόγω διαφορετικών απόψεων καθώς φαίνεται να μην σκέφτεσαι ώριμα και ρεαλιστικά και ο συναισθηματισμός να θολώνει το μυαλό σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αφήσεις πιθανές υποσχέσεις και συζητήσεις για άλλη στιγμή καθώς οι αυταπάτες κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν για να φαίνονται ιδανικές καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς σε συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι τελικά να πληγωθείς.


Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να συμμετάσχεις. Είναι σημαντικό να αφεθείς στην διαίσθησή σου καθώς είναι αυτή που θα σε καθοδηγήσει μοναδικά στο να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για εσένα. Προσοχή γιατί η ζήλια και καχυποψία μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει στο να εμπιστευτείς πρόσωπα στις οικονομικές συμφωνίες που τελικά δεν έχουν ειλικρινή κίνητρα και αυτό να στοιχίσει τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα μην αφήσεις την καχυποψία να θολώσει τις σκέψεις σου και να σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να έρθουν στη ζωή σου πρόσωπα που θα απογειώσουν το πάθος τα ειλικρινή τους συναισθήματα θα φανούν στην πορεία του χρόνου.


Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει καλό κλίμα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου λόγω του φόβου της μοναξιάς που σε διακατέχει. Φρόντισε να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για να μην βρεθείς εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου, όμως καλά θα κάνεις να μην βιαστείς γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν αγνές προθέσεις και τελικά να θέλουν να σε εξαπατήσουν.

Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένη εικόνα των πραγμάτων για το ταίρι σου και τελικά να οδηγηθεί σε συμπεράσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία θα φαίνεται ιδανική όμως καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο γιατί δεν αποκλείεται να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου και αυτό να μην είναι εμφανές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ