Η Μαρίνα Πατούλη ντυμένη απλά και χωρίς μακιγιάζ μαγειρεύει στην ολόχρυση κουζίνα της
Η σύζυγος του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη μένει στο σπίτι της, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας και μαγειρεύει για την οικογένειά της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μένουμε σπίτι, λόγω της πανδημίας κορονοϊού και μαγειρεύουμε όχι μόνο εμείς, αλλά και οι περισσότεροι Έλληνες celebrities. Έχουν μπει στην κουζίνα τους και μας δείχνουν καθημερινά τις σπεσιαλιτέ τους μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα.
Η σύζυγος του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα, την οποία έχουμε συνηθίσει με λαμπερά ρούχα και κοσμήματα, μένει στο σπίτι της ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας και μαγειρεύει για την οικογένειά της. Μετά την τυρόπιτα που έφτιαξε πριν από λίγες ημέρες, μέσα από την κουζίνα με τον ολόχρυσο πάγκο, η Μαρίνα Πατούλη, δημοσίευσε σήμερα, περήφανη, ντυμένη με ροζ φόρμες και ολόχρυση αλυσίδα, τις νέες μαγειρικές της δημιουργίες.



Διαβάστε ακόμη
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του κόμματος του Τσίπρα - Η ιδρυτική διακήρυξη
Θα υπάρξει ακραία ζέστη στην Ελλάδα όπως στη Βορειοδυτική Ευρώπη; Η ανάλυση του Κολυδά για το φαινόμενο
Υπόθεση 3χρονης στην Κρήτη: Τα ψέματα που οδήγησαν τη μητέρα στη φυλακή - «Έπαιζε έξω και μάλλον έπεσε»
Σοβιετικό ρόβερ που είχε «χαθεί» στη Σελήνη, έστειλε σήματα σχεδόν 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




