pixabay

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου: Κριέ, κανόνισε τα θέματά σου με τις τράπεζες

Για το ζώδιο του Κριού: Οικονομικές συμφωνίες και θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με τράπεζες έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς έξυπνα και αποδοτικά για εσένα.

Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί δυσάρεστα για τις συνεργασίες αν δεν καταφέρουμε να συγκρατήσουμε τον θυμό μας. Ο έλεγχος θα μας βοηθήσει να σκεφτούμε ψύχραιμα και να δράσουμε με τον κατάλληλο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Φρόντισε να περιορίσεις εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα για να μπορέσεις να διατηρήσεις την ομαλότητα στις φιλικές σχέσεις.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για απόλυτο έλεγχο στη σχέση σου έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία για ελευθερία κινήσεων επηρεάζοντας σημαντικά τη συμπεριφορά και την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα πρόσωπα που μπορεί να επικοινωνήσουν, καθώς δεν μπορείς να κατασταλάξεις τι πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συμφωνίες και θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με τράπεζες έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς έξυπνα και αποδοτικά για εσένα. Η συγκρουσιακή διάθεση δεν θα βοηθήσει στο να είσαι αποτελεσματικός και να κατακτήσεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Προσοχή γιατί θα ανατρέψεις όλες σου τις προσπάθειες.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η όξυνση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καλά κρατεί καθώς φαίνεται να επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Μην επιτρέπεις στις υποχρεώσεις να σε γεμίζουν άγχος καθώς αυτό επηρεάζει σημαντικά την κοινωνικότητα και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω εκνευρισμού θα κοστίσουν στην προσωπική σου ζωή καθώς θα δημιουργήσουν αρνητικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς η ένταση σε κατακλύζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και δεν αφήνουν περιθώριο να δεις ξεκάθαρα και με ψυχραιμία ποιες κινήσεις πρέπει να πραγματοποιήσεις. Αμφιταλαντεύεσαι εσωτερικά και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί επιθετικά στους συνεργάτες σου, κάτι που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, οι εμμονές να τακτοποιήσεις δουλειές της καθημερινότητας εμφανίζονται με δυναμισμό και κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει η άσκηση. Ασκώντας το σώμα βοηθάς το πνεύμα να πάρει ανάσα και την ψυχολογία σου να ανέβει.

Αισθηματικά

Επιμένεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη σχέση σου, ενώ αρνείσαι να δεις το δάσος και την προσφορά του συντρόφου που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις τον εαυτό σου χαλαρό για να απολαύσει την επικοινωνία με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να σε αποδιοργανώσει, καθώς είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις άλλες κινήσεις από αυτές που σκεφτόσουν. Οι συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να εκτονωθεί η ένταση και να διεκπεραιωθούν τα απαιτούμενα από εσένα.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση επηρεάζεται από φόβους και εμμονές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να τονίσουν την ύπαρξή τους. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος για πιθανές επιλογές και δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένταση και συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικά

Τα συναισθήματα είναι έντονα και θέλεις να τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, όμως οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς και αυτό θα γίνει εμφανές στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθει σε επαφή με το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, καλά θα κάνεις να ελέγξεις φοβίες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου δεν είναι στα ύψη καθώς θα προτιμούσες να περάσεις όμορφα με την παρέα με τον άνθρωπό σου. Οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στην ημέρα πού να σε προβληματίσουν έντονα. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ανατρέψουν συμφωνίες.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η κυκλοθυμία κάνει έντονα την εμφάνισή της και το πιθανότερο είναι να απομονωθείς στον χώρο σου με οικεία πρόσωπα. Η κακή διάθεση μπορεί να εκτονωθεί με ευκολία στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, δείξε προσοχή και συγκράτησε τα νεύρα σου για να αποφύγεις περιττούς καβγάδες.

Αισθηματικά

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές του συντρόφου σε επηρεάζουν και δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αυτό δεν επιτρέπει να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος νιώθεις τη νευρικότητα να σε κατακλύζει, κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά για να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί δυσάρεστα για τις συνεργασίες σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό σου. Δεν αποκλείεται οι συνεργάτες να σε ανταγωνίζονται και αυτό να μην σου επιτρέπει να μείνεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο έλεγχος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ψύχραιμα και να δράσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου καθώς η επικοινωνία μαζί τους σε γεμίζει χαρά. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι εγκρατής στις αντιδράσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα οδηγηθούν σε κόντρες επηρεάζοντας αρνητικά τις επαφές σου.

Αισθηματικά

Η επιθετικότητα στον τρόπο που επικοινωνείς με το ταίρι σου θα παίξει ανασταλτικό ρόλο στην έκφραση συναισθημάτων, φρόντισε να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφράσει αυτά που πραγματικά νιώθει σε νέο πρόσωπο, πρόσεξε γιατί ο εκνευρισμός θα πάρει αρνητικές προεκτάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες σε εμπορικές συμφωνίες που ενδιαφέρουν επηρεάζουν την ψυχολογία σου και την πορεία τους. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις διαλλακτική σκέψη και να εκφράσεις τις όποιες αντιρρήσεις σου σε ήρεμους τόνους. Διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις δεν θα επιτρέψουν την ομαλή έκβαση στα πράγματα.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, θέματα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνισή τους και ταλαιπωρούν την διάθεσή σου σημαντικά. Από τη μία πλευρά νιώθεις τον δυναμισμό να ξεχειλίζει, από την άλλη πλευρά δεν μπορείς να πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Προσοχή σε πεισματικές συμπεριφορές που δεν σε αφήνουν να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που έχει στο ταίρι σου, καθώς επιδιώκεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου και να μην “εκτεθείς”. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να αντιπαρατεθείς με σφοδρότητα με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έντονα αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου και να αποδεχθείς τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη σχεδίων που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού καθώς θέλοντας να είσαι γενναιόδωρος με τους γύρω σου μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να δείξεις άμεσα συναισθήματα και ανάγκες που έχεις, όμως ο τρόπος διαχείρισης θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κατακλύσει την σκέψη καθώς θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικά

Ο εγωισμός και η απερισκεψία μπορεί να προκαλέσει σημαντική ένταση στην προσωπική σου ζωή και να βρεθείς απολογούμενος στο ταίρι σου για πιθανές πράξεις και επιθετικές διαθέσεις. Ο αδέσμευτος η εριστική διάθεση που εκδηλώνεις δεν αφήνει περιθώρια σε νέο πρόσωπο να δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Αυτές όμως θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένες καθώς δεν αποκλείεται να οδηγείσαι σε συγκεκριμένες κινήσεις λόγω κυκλοθυμίας και συναισθηματισμού. Σκέψου με λογική και ψυχραιμία πριν πάρεις αποφάσεις που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον σου γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί πιθανή κατήφεια. Προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων.

Αισθηματικά

Οι θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κινήσεις που μπορεί να απογοητεύσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που σε αναστατώνει και ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά το εμπόριο και πιθανές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς οι ευαισθησίες σου επηρεάζουν την κρίση και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη λογική και να αφήσεις το συναισθηματισμό μακριά από συνεργασίες.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είμαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, όμως δεν αποκλείεται το πείσμα και η αδιαλλαξία να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν τον διάλογο. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι βάση της λογικής και όχι των ανασφαλειών σου.

Αισθηματικά

Η ανεξάρτητη φύση σου κάνει την εμφάνισή της και επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σου καθώς διεκδικείς την ελευθερία σου, παράλληλα όμως θέλεις τον έλεγχο το συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος περιόρισε τις σπασμωδικές κινήσεις που θα λειτουργήσουν αρνητικά στην επικοινωνία με πρόσωπα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία καθώς φαίνεται να ανατρέπονται στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις ή να βρίσκεις εμπόδια θυμώνουν. Καλά θα κάνεις να μην συγκρουστείς με πρόσωπα που συντονίζεσαι σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις καθώς θα επηρεάσει την εξέλιξη των εργασιών.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η ένταση καλά κρατεί και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και με ψύχραιμη λογική πως θα πρέπει να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το να γίνεις σκληρός δεν θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι γύρω σου, αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Αισθηματικά

Η συγκρουσιακή σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου και προκαλεί εντάσεις που θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή και για το φλερτ καθώς οι πολλές υποχρεώσεις επηρεάζουν την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές ευθύνες σε απασχολούν έντονα και σου δημιουργούν εκνευρισμό επηρεάζοντας σημαντικά την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου καθώς δεν θα σε βοηθήσουν να επιτυχείς αυτά που πραγματικά θέλεις, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον επηρεάζονται καθώς καταστάσεις του παρελθόντος σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα αιφνιδιάσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις ωριμότητα χωρίς να χαλάσεις την διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και άφησε τα απωθημένα στην άκρη που θα δημιουργήσουν προβλήματα δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, προσοχή σε τραύματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς τις στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με επαφές το εξωτερικού που μπορεί να σου δίνουν νέες δυνατότητες εξέλιξης. Καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις στην εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία να επηρεάσουν την συμπεριφορά και την ευθυκρισία σου καθώς πιθανά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ