Copyight: Pixabay - Βίκη Παγιατάκη / People

Βίκη Παγιατάκη: Η Μ. Εβδομάδα ξεκινά με «βαριά» διάθεση και πολλές εξάρσεις

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά «λίγο περίεργα» καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω - Χρειάζεται μια προσοχή στη διαχείριση των σχέσεων, κυρίως με ανθρώπους, οι οποίοι από τη φύση τους είναι λίγο καταπιεστικοί

Ενθαρρυντικό για όλους μας το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων στο ζώδιο του Κριού στις 12 Απριλίου. Ενα καλούτσικο ή καλό νέο είναι σαν να μας προετοιμάζει για μια κάποια μεγαλύτερη κινητικότητα, επικοινωνία και συνάφεια. Πιο ευνοημένοι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Σε καλύτερη τροχιά επικοινωνία, Διαδίκτυο, συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις, σπουδές, έντυπα και έγγραφα γενικώς, μετακομίσεις, ταξίδια, παιδιά. Προσεκτικότεροι σε αυτά Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 12-18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Η περίοδος των γενεθλίων σας κλείνει την Κυριακή 19 – χρόνια πολλά και καλά σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου! Τα φετινά σας γενέθλια, με την απειλή του Πλούτωνα, του Κρόνου και του Αρη έως τις 30 Μαρτίου να επικρέμαται επί της κεφαλής σας, είναι πραγματικά περίεργα. Πάντως, για να το διασκεδάσουμε και λίγο, κοιτώντας τον χάρτη του 2021 τα γενέθλιά σας προβλέπονται αρκετά καλά. Η εβδομάδα αυτή είναι σαφώς καλύτερη συγκριτικά με την προηγούμενη, για να κάνετε μια επισκόπηση πάνω στα προβλήματα που ανέδειξε η Πανσέληνος αλλά και σε ενέργειες για μια μερική ή ολική αντιμετώπισή τους. Οσο προχωράει ο Απρίλιος τόσο κάτι τέτοιο θα γίνεται πιο εφικτό. Ο Ερμής στο ζώδιό σας βοηθάει συμφωνίες και ό,τι αφορά το παιδί.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Δευτέρα και Τρίτη

ΤΑΥΡΟΣ (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ)

Η δύσκολη από πολλές απόψεις φάση στην οποία έχετε περάσει από περίπου τις 23 Μαρτίου και μετά συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Η πλανητική συγχορδία του Ουρανού από το ζώδιό σας με τον Αρη και τον Κρόνο από τον Υδροχόο δημιουργούν ανασφάλεια, ανησυχία και πάσης φύσεως περιορισμούς, που αναστέλλουν τη δυνατότητα να σκεφτείτε και να δράσετε αυτόνομα. Το ξεκίνημα, πάντως, και το κλείσιμο της εβδομάδας προσφέρονται κάπως περισσότερο για να εξυπηρετηθούν πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Πιο πιεσμένοι συγκριτικά με τους υπολοίπους του ζωδίου σας θα είστε όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας -άρα εσείς θα πρέπει να προσέχετε παντού περισσότερο-, ενώ κάπως πιο ευνοημένοι εσείς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή 19 | Ημέρες προσοχής: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Μικρές, αλλά ουσιαστικές τονωτικές... ενεσούλες θα εξακολουθήσουν να σας προσφέρουν και αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας -και θα βρίσκεται για καιρό ακόμα- αλλά και ο Αρης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Πώς μεταφράζονται αυτές οι... ενεσούλες; Μα στο ότι κάθε δυσκολία που μπορεί να παρουσιάζεται μπορεί να αντιμετωπίζεται με πιο εύστοχο και αποτελεσματικό τρόπο, αλλά και στο ότι συγκριτικά με άλλους μπορείτε να κυνηγάτε και να επιτυγχάνετε κάτι καλύτερο από αυτήν την εβδομάδα και μετά σε όλους τους τομείς. Την καλή διαφορά θα την κάνει η παρουσία του κυβερνήτη σας Ερμή από την Κυριακή 12 και μετά στον Κριό. Επικοινωνία, συμφωνίες, λογαριασμοί, αλλά και σχέσεις μπαίνουν σε καλύτερη φάση.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Κυριακή, Σάββατο και Κυριακή 19

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Μπορεί ο Κρόνος και ο Αρης να έφυγαν από τη... σκληρή θέση που κατείχαν απέναντί σας στον Αιγόκερω, αλλά φυσικά δεν είναι και τόσο εύκολο να αναπληρωθούν και στα γρήγορα οι διάφορες ζημιές που έχουν γίνει. Την Κυριακή 12 Απριλίου ο Ερμής θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Κριού, θέση όχι ευνοϊκή για εσάς. Μια σειρά πραγμάτων μπορεί να αρχίσουν να καθυστερούν, να αλλάζουν ρυθμούς, να μπερδεύονται ή να υπολειτουργούν. Θα χρειαστεί, λοιπόν, μια μεγαλύτερη προσοχή και όχι βεβιασμένη κρίση. Κάποια από αυτά σχετίζονται με τα εξής: Επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, μετακινήσεις, κάρτες και λογαριασμοί. Η Αφροδίτη στους Διδύμους δείχνει καταπιεσμένα συναισθήματα, δυσκολία συνύπαρξης για κάποιο λόγο με ανθρώπους που αγαπάτε.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Σάββατο 18 και Κυριακή 19 | Ημέρες προσοχής: Δευτέρα και Τρίτη

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Η παρουσία του Κρόνου -αλλαγή προτεραιοτήτων, απόψεων, σχεδίων και ανατρεπτικών γεγονότων- απέναντι από το ζώδιό σας από τις 23 Μαρτίου περίπου και μετά αλλά και το πέρασμα του πολεμοχαρούς Αρη στην ίδια θέση στις 31 Μαρτίου έχουν αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής σας. Ενα μικρό ουσιαστικά, αλλά ωστόσο καλό νέο φέρνει αυτή η εβδομάδα για εσάς και για την ακρίβεια το ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και το συνεχίζει ο Απρίλιος έως και τις 27. Αυτό είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Από τις 12 έως και τις 27, έστω και με τις όποιες δυσκολίες και με την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύετε παντού -ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου-, θα μπορέσετε να φροντίσετε θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία. Φίλοι θα βρεθούν στο πλευρό σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή | Ημέρες προσοχής: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Εντάξει. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να μην μπορεί να κάνει όλα όσα θα έπρεπε για να νιώσετε κάπως καλύτερα, αλλά κάνει κάτι. Κυριακή 12 παίρνει τον Ερμή από τους Ιχθύς που σας έσπασε τα νεύρα από τις 17 Μαρτίου και μετά και τον φέρνει στον Κριό, θέση όχι κακή για εσάς. Τι αλλάζει, τι μπορεί να βελτιωθεί και να προχωρήσει κάπως καλύτερα; Η επικοινωνία με τους άλλους αλλά και με τα διάφορα μέσα της, Διαδίκτυο, κάρτες, λογαριασμοί, αιτήσεις, έγγραφα, παιδιά αλλά και ο τρόπος σκέψης που μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει πιο παραγωγικός. Η Αφροδίτη στους Διδύμους δυστυχώς δεν παρέχει την οικονομική κάλυψη που θέλετε, Δεν καλύπτει όμως, όπως φαίνεται ακόμα, και τις συναισθηματικές ανάγκες, που έχουν μεγαλώσει. 

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη | Ημέρες προσοχής: Κυριακή, Σάββατο και Κυριακή 19

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Μπορεί ο... μπαμπούλας Κρόνος και ο πολεμοχαρής και... ανακατωσούρας Αρης να σταμάτησαν τυπικά να σας ενοχλούν, ο πρώτος από τις 23 και ο άλλος από τις 31 Μαρτίου, αλλά άφησαν πίσω τους ανοιχτά θέματα και ίσως και κάποια… συντρίμμια για κάποιους άλλους. Προσπαθεί, είναι η αλήθεια, φιλότιμα η Αφροδίτη να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την αγάπη, την κατανόηση, την αλληλεγγύη και τα οικονομικά, αλλά αυτή η εβδομάδα δυσχεραίνει κάπως περισσότερο μια σειρά τομέων και πραγμάτων και όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και έως τις 27 Απριλίου. Ας δούμε, λοιπόν, πού μπορεί να παρουσιαστούν «αρρυθμίες», καθυστερήσεις, Σε επικοινωνία με τους άλλους, λογαριασμούς, αιτήσεις, και έγγραφα γενικώς, και ό,τι αφορά τα παιδιά.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Δευτέρα και Τρίτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Το πρεσάρισμα του Κρόνου από τις 23 Μαρτίου και μετά, όπως και το ταυτόχρονο του Αρη από τις 31 είναι φυσικό να έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τις διάφορες προτεραιότητες αλλά και την καθημερινότητά σας. Το αίσθημα της κούρασης, της πίεσης και της ανασφάλειας είναι φυσικό να το νιώθετε πιο έντονο εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Βλέπετε, ακόμα και ο ανατρεπτικός Ουρανός από τον Ταύρο σάς επηρεάζει περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειες για όσα θέλετε να επιτύχετε θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν αλλά και να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή, προσαρμοστικότητα και προσοχή. Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως καλύτερη στο ξεκίνημά της, καθώς και στο τελείωμά της. Κάπως πιο ευνοημένοι από τον Δία οι του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή 19 | Ημέρες προσοχής: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Ασφαλώς και με την Αφροδίτη κόντρα σας -δεν καλύπτονται επαρκώς οι συναισθηματικές και οι οικονομικές σας ανάγκες- είναι φυσικό να δημιουργείται ανασφάλεια και αυτή να εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Η εβδομάδα αυτή, όμως, φέρνει μια πλανητική αλλαγή που μπορεί να βελτιώσει κατ’ αρχάς τη διάθεσή σας και την κατάσταση γενικότερα. Καλά ή καλύτερα νέα, λοιπόν, σε μια σειρά πραγμάτων από τις 12 Απριλίου και μετά. Βελτιώνεται η επικοινωνία με τους άλλους αλλά και με τα διάφορα μέσα της. Αιτήσεις, συμφωνίες, , λογαριασμοί, έγγραφα και θέματα που αφορούνστα παιδιά. Μια γενικότερη κινητικότητα θα σας επιτρέψει όχι μόνο να φροντίσετε τα πρακτικά, αλλά να κάνετε και πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό τον τρόπο σκέψης σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Σάββατο και Κυριακή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Είναι όντως κάπως πιο κουραστική -για πολλούς λόγους- η εβδομάδα αυτή, μια και ο Ερμής παίρνει θέση κόντρας με το ζώδιό σας από τις 12 και μετά. Περιορίζεται, θα μπορούσαμε να πούμε, κάπως περισσότερο η ελευθερία δράσης σας, ενώ μια σειρά θεμάτων μπορεί να παρουσιάσουν διάφορες «αρρυθμίες». Επιβάλλεται λοιπόν να είστε περισσότερο παρατηρητικοί, υπομονετικοί και προσεκτικοί με την υγεία σας -πράγμα που κάνουμε όλοι μας- αλλά και με ό,τι σχετίζεται με επικοινωνία, συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις, πάσης φύσεως αποδείξεις, λογαριασμούς, παιδιά, μετακινήσεις, μεταφορικό μέσο, Διαδίκτυο και σπουδές. Αυτό ισχύει όχι μόνο γι’ αυτή την εβδομάδα αλλά και έως τις 27 Απριλίου. Από τις 28 και μετά θα υπάρξει ένα άνοιγμα, καθώς και μια κινητικότητα παντού.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή 19 | Ημέρες προσοχής: -

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Βαρύ το φορτίο που έχουν εναποθέσει στις πλάτες σας ο Κρόνος από τις 23 και ο Αρης από τις 31 Μαρτίου που πέρασαν στο ζώδιό σας. Πιο βαρύ ομολογουμένως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, μια και σας επηρεάζει και ο ανατρεπτικός Ουρανός. Αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με την ερχόμενη υπερέχει θετικώς κάπως περισσότερο, άρα με όποιον τρόπο μπορείτε προσπαθήστε να την αξιοποιήσετε. Ο Ερμής στον Κριό σάς δίνει μια αίσθηση ελευθερίας, ακόμα και εκεί που υπάρχουν βάρη, εμπόδια ή περιορισμοί - έως τα μέσα Μαΐου δεν θα υποχωρήσουν οριστικώς-, η οποία μπορεί να είναι εσωτερική αλλά και εξωτερική. Βελτίωση στην επικοινωνία. Βοηθητική η Αφροδίτη, η οποία έστω και εμποδισμένη από τον Κρόνο δεν θα σταματήσει να σας στηρίζει σε σχέσεις και οικονομικά.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Σάββατο και Κυριακή 19

ΙΧΘΥΕΣ (20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σας στις 12 Απριλίου και περνάει στον Κριό και αυτό μπορεί να φέρει λίγη ησυχία τόσο για να σκεφτείτε όσο και να δράσετε πιο ορθολογικά και έξυπνα και με λιγότερο συναισθηματισμό παντού, στα επαγγελματικά, στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας, που από τις 4 Απριλίου ιδιαίτερα έχουν μπει σε μια νέα φάση. Φάση που θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή, μια και η ανάγκη σας για αισθηματική κάλυψη θα μεγαλώσει αλλά και οι πρακτικές ανάγκες θα κάνουν περίπου το ίδιο πράγμα. Από τη Δευτέρα κιόλας, λοιπόν, κάντε μια ανασκόπηση σε όλους τους τομείς και ξεκινήστε τη δράση στον βαθμό που η κατάσταση επιτρέπει. Οσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ακόμα και στα πολύ δύσκολα έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή 19 | Ημέρες προσοχής: Κυριακή 12

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ