Lifestyle|31.01.2023 18:06

Τάμτα: Δείχνει στην κάμερα την ελληνική ταυτότητα που απέκτησε μετά από 23 χρόνια

Newsroom

Ελληνική ταυτότητα απέκτησε η Τάμτα μετά από 23 χρόνια στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μακρόχρονη διαδικασία που πέρασε, μέχρι να αποκτήσει την υπηκοότητα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδειξε στην κάμερα του ΑΝΤ1 την ταυτότητά της και αποκάλυψε ότι, ο λόγος που η διαδικασία πήρε πάνω από 20 χρόνια, ήταν η γραφειοκρατία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που απέκτησα την ελληνική ταυτότητα. Λόγω γραφειοκρατίας, άργησε. Είχα κάνει τα πάντα και είχα ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες κανονικά, όπως έπρεπε. Απλώς, ήρθε η σειρά μου μετά από 23 χρόνια. Έδωσα τις εξετάσεις... Ιστορία, γεωγραφία, ό,τι ήταν, και, επιτέλους, την πήρα», είπε η Τάμτα, η οποία αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να βρεθεί για δεύτερη φορά στη σκηνή της Eurovision.

Όπως είπε η ίδια, είναι ανοιχτή σε προτάσεις. «Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω. Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις, ποτέ δεν ξέρεις. Πέρασα τέλεια όταν πήγα», σημείωσε. 

«Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα μέναμε σε ένα υπόγειο στους Αμπελόκηπους»

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η δημοφιλής pop τραγουδίστρια έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, κρατώντας στα χέρια της τη νέα της ταυτότητα, χαμογελαστή και ευδιάθετη. Η Τάμτα, η οποία ήρθε στην Ελλάδα ως μετανάστρια από τη Γεωργία, ανάρτησε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας με χαρά την ελληνική ταυτότητα που κατάφερε να εκδώσει. «Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση» έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της.

Η Τάμτα έχει αναφερθεί σε αρκετές συνεντεύξεις της στα δύσκολα χρόνια στη Γεωργία αλλά και τα όσα αντιμετώπισε ερχόμενη στην Ελλάδα, σε μια περίοδο γεμάτη οικονομικές δυσκολίες για την οικογένειά της

«Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα μέναμε σε ένα υπόγειο στους Αμπελόκηπους με δύο δωμάτια. Μέναμε εγώ, η μαμά μου και η κόρη μου. Η μαμά μου φιλοξενούσε πολλές κυρίες από τη Γεωργία που έπαιρναν ρεπό από τα σπίτια που δούλευαν», είχε εξομολογηθεί η Τάμτα για τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

υπηκοότηταEurovisionταυτότητεςειδήσεις τώραΤάμτα