Τάμτα: Έχω ξαναβιώσει lockdown και τότε δεν είχαμε ούτε φαγητό, ούτε ρεύμα
Η τραγουδίστρια, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία, μίλησε για την περίοδο των εμφυλίων πολέμων στη χώρα κατά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/4), η Τάμτα μίλησε μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για το πώς βιώνει την καραντίνα, αλλά παράλληλα έκανε και μια αποκάλυψη, αναφέροντας πως έχει ξαναβιώσει μια παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν, όταν ζούσε στη Γεωργία.
«Έχω περάσει κάτι παρόμοιο άλλες δύο φορές. Νομίζω το ’89 και το ’90 αν δεν κάνω λάθος. Ήμουν μικρή, αλλά το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Για πολεμικούς λόγους, όχι για πανδημία, αλλά ήταν lockdown. Ήταν στρατός έξω και δεν μπορούσαμε να βγούμε καθόλου. Νιώθω πολύ τυχερή όμως τώρα, γιατί οι συνθήκες της τότε εποχής στην Γεωργία ήταν πολύ δύσκολες, γιατί μαζί με το lockdown δεν είχαμε ούτε φαγητό και ούτε ρεύμα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, οπότε τώρα νιώθω πολύ τυχερή που τώρα το περνάω υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες. Αν και δεν περίμενα ποτέ ότι θα το περνούσα για τρίτη φορά αυτό. Έτσι είναι η ζωή» τόνισε η τραγουδίστρια.
Αυτή την περίοδο, η Τάμτα διασκεύασε το κομμάτι «Σ’ αγαπώ» που έχει ερμηνεύσει αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη. Όλα τα πλάνα του βίντεο έχουν ληφθεί από την ίδια και τον σύντροφό της στο σπίτι και τους εξωτερικούς χώρους αυτού. «Είναι όλο τραβηγμένο με το κινητό και δεν είχα καθόλου φώτα. Αυτό το ροζ φως που βλέπετε είναι από ένα μικρό έργο τέχνης που έχει led φως σε αυτό το χρώμα και είναι κρεμασμένο στον τοίχο. Είχα πάει κοντά, είχα βάλει στο τρίποδο το iPhone μου και με φωτίζει» εξήγησε.
Τι δείχνει η διασπορά για την οσμή αερίου στην Αττική - Ο χάρτης με τις «ύποπτες» περιοχές
«Θα δεχτούν σφαλιάρα»: Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός για το βίντεο της ντροπής με τους ακτιβιστές του Flotilla
Στη σκιά του Ελ Νίνιο: Τα 4 πράγματα που μας έμαθαν παλαιότερες επελάσεις του φαινομένου
Βρήκαν «σωσία» του Τραμπ στο Μπαγκλαντές: Το βουβάλι που κάνει θραύση - «Του μοιάζει πολύ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



