Έλεν ΝτιΤζένερις: Σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεοπτική της καριέρα
Η είδηση που θα απογοητεύσει πολλούς θαυμαστές της παρουσιάστριας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Έλεν ΝτιΤζένερις σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει οριστικό τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, προκειμένου να αναδείξει περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς της.
Για το συγκεκριμένο θέμα, η Πόρσια ντε Ρόσι, η οποία είναι η σύζυγος της παρουσιάστριας, ανέφερε στους New York Times: «Απλά πιστεύω ότι είναι τόσο εξαιρετική στην υποκριτική και το stand-up comedy, που δεν χρειάζεται να είναι σε αυτό το talk show. Πέρα από μία νέα ταινία, η Έλεν θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο. Δεν βλέπω το τέλος του σόου της ως το τέλος της καριέρας της».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλεν ΝτιΤζένερις έχει συμβόλαιο για το δημοφιλές talk show της έως το 2020.

Διαβάστε ακόμη
Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




