Δημοσιογράφος μπέρδεψε τη Μενεγάκη με την Κορομηλά - Η αντίδραση της παρουσιάστριας
Η άβολη στιγμή στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο δημοσιογράφος του Alpha, Γιώργος Γεωργιάδης, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Σύρο και μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Έλενη» για την εικόνα που επικρατεί στο νησί την πρώτη ημέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος είπε στην Ελένη Μενεγάκη πως θυμάται τις εκπομπές που έκανε στη Σύρο, μπερδεύοντάς την έτσι με την Ρούλα Κορομηλά.
«Εγώ όχι. Η Ρούλα Κορομηλά έκανε κάποιες εκπομπές στη Σύρο» είπε χαμογελώντας η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε «Μάλιστα, νομίζω έχει συνδεθεί τόσο πολύ το όνομα της Ρούλας με τη Σύρο και όταν είπες για τα σκαλοπάτια στο Δημαρχείο…. Και εγώ έχω βρεθεί εκεί στην εκπομπή της Ρούλας καλεσμένη 25 χρόνια πριν».
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




