Πέθανε η πριγκίπισσα Μαρία Γκαλιτζίν: Ήταν απόγονος του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας
Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή ξαφνικά έπειτα από καρδιακό ανεύρυσμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ηλικία 31 ετών πέθανε ξαφνικά η Μαρία Σινγκ, δηλαδή η πριγκίπισσα Μαρία Πέτροβνα Γκαλιτζίν. Η άτυχη γυναίκα που ήταν απόγονος του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας, αυτοκράτορα Καρλ και της Ζίτα ντε Μπορμπόν –Πάρμα, άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακό ανεύρυσμα.
Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, ο οποίος είναι σεφ του Hotel Derek στο Χιούστον. «Η Μαρία μας πέθανε στο Χιούστον το πρωί της Δευτέρας, 4ης Μαϊού 2020, από ξαφνικό καρδιακό ανεύρυσμα. Γεννήθηκε το 1988 από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Πιότρ Γκαλιτζίν στην πόλη του Λουξεμβούργου, στο Μεγάλο δουκάτο του Λουξεμβούργου» γράφει η νεκρολογία της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «The Houston Chronicle». Το ζευγάρι είχε αποκτήσει έναν γιο, οποίος σήμερα είναι δύο ετών.

Η πριγκίπισσα Μαρία εργάστηκε στο Kuhl-Linscomb στο Χιούστον του Τέξας, ως σύμβουλος νυφικών, αφού ολοκλήρωσε το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Maryland στη Βαλτιμόρη.

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



