Κέιτ Μίντλετον: Αισθάνεται «εξαντλημένη» και «παγιδευμένη» μετά το Megxit
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τελικά, ούτε η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να αντέχει τα βασιλικά καθήκοντα, καθώς δημοσιεύματα τη θέλουν να αγανακτεί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχει, ειδικά μετά την έξοδο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με το «Tatler», η Κέιτ αισθάνεται «εξαντλημένη» και «παγιδευμένη». Μάλιστα, επικαλούμενο πηγές κοντά στην δούκισσα του Κέιμπριτς, το περιοδικό αναφέρει ότι «η Κέιτ είναι έξαλλη για το μεγάλο φόρτο εργασίας. Φυσικά και είναι πάντα χαμογελαστή και κατάλληλα ντυμένη, αλλά δεν το θέλει αυτό».
«Αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη. Εργάζεται τόσο σκληρά όσο ένας κορυφαίος διευθύνοντας σύμβουλος, που πρέπει να ταξιδεύει συνεχώς εκτός χώρας, χωρίς να έχει όφελος και πολλές διακοπές» αποκάλυψε φίλος της δούκισσας. Παρότι λόγω της πανδημίας οι καθημερινές δραστηριότητες της Κέιτ έχουν περιοριστεί, τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με το περιοδικό, η δούκισσα έχει αναλάβει πολλές υποχρεώσεις, ελλείψει και της Μέγκαν. «Η Κέιτ καταλαβαίνει ότι πάνω απ' όλα για τη βασιλική οικογένεια είναι το καθήκον» δήλωσε μία άλλη πηγή στο περιοδικό.
Ωστόσο, το Παλάτι διαψεύδει το ρεπορτάζ του «Tatler» καθώς δηλώνει: «Αυτή η ιστορία περιέχει μια σειρά από ανακρίβειες και ψευδείς δηλώσεις, για τις οποίες το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν ενημερώθηκε πριν δημοσιευθούν».
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



