Το νέο εξώφυλλο του Playboy είναι αρκετά ανατρεπτικό (pic)
Το ανδρικό περιοδικό «σπάει» κι άλλο ταμπού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα δικά του ταμπού σπάει το «Playboy» που μετά από δεκαετίες απεικόνισης γυναικών με εκνευριστική τελειότητα στις αναλογίες, αποφάσισε να προβάλλει διαφορετικά πρότυπα. Για πρώτη φορά, επέλεξε στο εξώφυλλό του ένα μοντέλο με ξυρισμένο κεφάλι, κοιλιακούς και μικρό στήθος.
Η Vendela Lindblom κατάγεται από την Σουηδία και δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασικά κουνελάκια που στέκονταν δίπλα στον Χιου Χέφνερ. Στις φωτογραφίες, βλέπουμε το 23χρονο μοντέλο να ποζάρει στο φακό μέσα σε ρινγκ φορώντας τη ρόμπα του μποξέρ.
«Οι άνθρωποι βγάζουν συχνά συμπεράσματα για σένα χωρίς να σε έχουν γνωρίσει. Νομίζουν ότι είμαι κάπως επειδή έχω ξυρίσει το κεφάλι μου. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ ντροπαλή. Ενας φίλος μου κάποτε μου είπε πως είμαι τόσο απαλή όσο τα.. κακά ενός μωρού», ανέφερε η Vendela Lindblom.
ΕΟΠΥΥ: Δύο νέες εφαρμογές στο κινητό για αξιολόγηση υπηρεσιών και ιατρικό φάκελο
Ο Μητσοτάκης θέλει σε ειδικό ρόλο τον Μεϊμαράκη, ο στόχος του Ανδρουλάκη και τα μηνύματα του υπουργικού
Κυκλοφοριακό στην Αττική: Μποτιλιάρισμα 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Κηφισό
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Μπλε κύμα» ή νέα έκπληξη; Οι κάλπες που θα καθορίσουν τα δύο τελευταία χρόνια του Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




