Τάκης Χήρας από GNTM: Ο εθισμός στο αλκοόλ στα 13 του και τα «άγρια» παιδικά του χρόνια
Οι άνθρωποι που έδωσαν στον Τάκη Χήρα από το GNTM την ώθηση να βγει από τον... εφιάλτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τάκης Χήρας που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον εθισμό του στο αλκοόλ, τα «άγρια» παιδικά του χρόνια και για του ανθρώπους που του έδωσαν ώθηση να βγει από τον εφιάλτη.
«Κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι ήμουν αλκοολικός. Έπινα γιατί το γούσταρε η ψυχούλα μου. Το ποτό το βρίσκεις πολύ εύκολα παντού. Ακόμα και στο περίπτερο. Ήμουν πιτσιρικάς, είχα κάποια προβλήματα και βρήκα τη διέξοδο εκεί. Σιγά σιγά μου άρεσε και το συνέχισα. Κανείς δεν έχει τον τρόπο να με φρενάρει πουθενά. Αν δεν το θέλω εγώ, δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα. Κάνω μόνο ότι θέλω εγώ. Δεν το έκοψα εύκολα, αλλά το είχα πάρει απόφαση» τόνισε ο ίδιος.
Σε ηλικία 21 ετών, ο Τάκης Χήρας έπαθε κίρρωση του ήπατος. «Κάθε πρωί ξεκινούσα με κονιάκ. Να σηκωθείς να πάρεις τα πάνω σου. Το σταμάτησα γιατί με έπιασαν δυνατοί πόνοι. Μου μίλησε όμορφα μία καλή γιατρός. Όποιος δεν με σέβεται δεν μιλάω εγώ μαζί του. Και είπα ώρα να πατήσω φρένο. Έχει δίκιο. Κάτι θα ξέρει περισσότερο από εμένα» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του GNTM.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



