Μαρία Κωνσταντάκη: Απαντά αν θα βαφτίσει το παιδί του Κικίλια και της Μπαλατσινού
H Μαρία Κωνσταντάκη ήταν καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha και μίλησε για τη φιλία της με τη Τζένη Μπαλατσινού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένη στην εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία μίλησε για τις διακοπές της, τα νέα επαγγελματικά βήματά της, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να βαφτίσει το παιδί της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.
«Γενικά τις αποφεύγω τις κουμπαριές, γιατί έχω μία κουμπαριά που έχω τσακωθεί. Δεν είχα βαφτίσει, είχα παντρέψει. Και μετά έχω βαφτίσει ένα παιδάκι της κολλητής μου φίλης από το Πανεπιστήμιο. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση. Επειδή και η Τζένη και ο Βασίλης είναι πολύ κοντά στην εκκλησία και επειδή ο πνευματικός πατέρας ή πνευματική μητέρα δημιουργούν μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά, είναι καλύτερη επιλογή να βρουν έναν άνθρωπο να είναι πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.
Σημειώνεται ότι η Μαρία Κωνσταντάκη και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ καλές φίλες και ήταν από τους ελάχιστους καλεσμένους στον γάμο της με τον υπουργό Υγείας, ενώ έχουν κάνει αρκετές φορές καλοκαιρινές διακοπές μαζί.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




