Απόστολος Γκλέτσος: Αποκαλύψεις για τον γάμο του με τη Λυκουρέζου
Ο γάμος του με τη Μαρία Ελένη ήταν μια τρέλα, το έκαναν για πλάκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ηθοποιός και Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο DOT του ΣΚΑΙ και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
«Ο γάμος μου με τη Μαρία Ελένη ήταν μια τρέλα, το κάναμε για πλάκα. Η αείμνηστη Ζωή, η Μαρία Ελένη, βάλαμε στον… χορό και τον Αλέξανδρο. Έγινε για να σπάσουμε πλάκα. Ήταν πλάκα – πείραμα. Μπορεί και να πετύχαινε. Ξέραμε όμως, εγώ με τον Αλέξανδρο τα είχαμε μιλήσει, ότι αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο. Είχαμε 11 χρόνια διαφορά, αλλά τα 11 τα περίεργα. Του λέω είναι δύσκολο το εγχείρημα, μου λέει το ξέρω, είναι πείραμα...μπορεί να πετύχει, αφού το θέλετε κάντε το ρε παιδιά.
«Το ήθελα, αλλά ήξερα ότι είναι δύσκολο να κάτσει. Ήταν ένα κοριτσάκι που άκουγε κάτι μουσικές, κάτι… πριόνια μέσα στο σπίτι. Έρχονταν οι φίλοι της και κάνανε πάρτι κάθε μέρα με τα… πριόνια. Ε, δεν γινόταν. Άντεξα 17 μέρες, 17 μέρες άυπνος. Έβαζε τη μουσική στο τέρμα. Ποιος να μαγειρέψει ρε, είσαι καλά τώρα; Τι; Ποιος; Η γυναίκα, μια γυναίκα. Ήταν 19 η Μαρία Ελένη, 19!», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου, που έγινε στις 17 Αυγούστου 1998, τον κυνήγησε αρκετούς μήνες μετά αφού οι άσκοποι πυροβολισμοί που έριξε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τον έστειλαν στα δικαστήρια.
Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




