Βικτώρια Καρύδα: «Είμαι χάλια, έχασα τον άνθρωπό μου»
Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο μήνες μετά τον τραγικό χαμό του συζύγου του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για πρώτη φορά στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «Secret», ανοίγοντας την καρδιά της.
«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου! Η Αλεξάνδρα είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα» ανέφερε, τονίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δολοφονία του πατέρα τους.
Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να φεύγει από την Ελλάδα και να μένει μόνιμα στην Αυστραλία, η ξανθιά καλλονή δήλωσε: «Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε».
Διαβάστε ακόμη
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



