Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ Μπούντχεν: Σπίτι στην «κιβωτό των δισεκατομμυριούχων» στο Μαϊάμι
Απόλυτη ιδιωτικότητα το καλύτερο μέρος είναι το Indian Creek Island του Μαϊάμι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πλούσιοι και διάσημοι ψάχνουν την απόλυτη ιδιωτικότητα στο Indian Creek Island του Μαϊάμι. Η ιδιωτική περιοχή σε σχήμα πέταλου με μόλις 34 σπίτια έχει χαρακτηριστεί ως «η κιβωτός των δισεκατομμυριούχων» - και όχι άδικα. Σπίτι σε αυτή τη «γειτονιά» του Μαϊάμι απέκτησαν οι Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν.
Στους κατοίκους του περιλαμβάνονται ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Καρλ Άικαν, το supermodel Αντριάνα Λίμα και ο Τζάρεντ Κούσνερ με την Ιβάνκα Τραμπ, οι οποίοι μόλις απέκτησαν το οικόπεδο του Χούλιο Ιγκλέσιας για 31 εκατ. δολάρια. Το σπίτι που απέκτησαν ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν κόστισε μόλις... 17 εκατομμύρια δολάρια.
Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη New York Post, το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια με περιβάλλοντα χώρο σχεδόν δύο στρεμμάτων. Το ζευγάρι σκοπεύει να κατεδαφίσει το σπίτι και να χτίσει ένα καινούργιο φιλικό προς το περιβάλλον.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



