Είσαι το ταίρι μου: Τι λέει η Σταυροπούλου για το φιλί με Γεωργούλη (vid)
«Πάντα όταν φιλάω τον Αλέξη Γεωργούλη γουστάρω»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Βίκυ Σταυροπούλου κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταξύ άλλων θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο «Είσαι το ταίρι μου». Τότε που ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν το απωθημένο όλων των γυναικών της Ελλάδας.
«Ήταν ονειρικά! Έχω περάσει τόσο ωραία στο Είσαι το ταίρι μου!», είπε η ηθοποιός. Ο Κώστας Τσουρός, όμως, είχε μια πολύ συγκεκριμένη απορία: «Όταν τον φίλαγες γούσταρες»;
Η απάντηση που έδωσε η Βίκυ Σταυροπούλου προκάλεσε πολλά γέλια στην παρέα: «Εσύ τι λες; Φυσικά! Εννοείται! Πάντα όταν φιλάω τον Αλέξη Γεωργούλη γουστάρω! Τον αγαπώ πολύ πολύ»! Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν έβγαινε βόλτα εκείνο το διάστημα με τον ηθοποιό γινόταν χαμός από νεαρές κοπέλες που τον διεκδικούσαν!
Το «Είσαι το Ταίρι Μου» προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 από το Mega Channel σε σενάριο Λευτέρη Παπαπέτρου και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου. Το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων της σειράς συνέθεσε ο Στέφανος Κορκολής, ενώ ο Πασχάλης έκανε τη στιχογραφία και την ερμηνεία του.
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο «Ακύλας» ξετρυπώνει κρύπτη με κοκαΐνη σε κάθισμα οδηγού
Δυστύχημα στα Μάλγαρα: Νεκρή 70χρονη μετά από σύγκρουση με φορτηγό
Άγριο έγκλημα στην Αιγιαλεία: Νεκροί μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους - Φέρουν τραύματα από μαχαίρι
Σκηνές τρόμου στην Ηλιούπολη: Απίστευτες εικόνες από πρόσκρουση φορτηγού σε κολώνα - «Από τύχη δεν είχαμε θύματα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



