Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχωρήσεις και αλλαγές για την εκπομπή Pop Up
Το «Pop Up», που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φέρεται να βρίσκεται σε τροχιά αλλαγών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλαγές πρόκειται να γίνουν στην καθημερινή εκπομπή «Pop Up», που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha. Από την αρχή της σεζόν, τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά και ο σταθμός εξετάζει τη σύνθεση της ομάδας, που πλαισιώνει την παρουσιάστρια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real life», λοιπόν, ήδη ζητήθηκε από τον Παναγή Τζωρτζάτο να περιορίσει την παρουσία του, από καθημερινή σε μία ημέρα την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ξεχωριστή στήλη. Ο δημοσιογράφος φέρεται να μην αποδέχθηκε την πρόταση αυτή και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το «Pop Up».
Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως από την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha έχουν αποχωρήσει από την έναρξη της σεζόν, «σιωπηρά» και οι συνεργάτιδες Σουζάνα Κεγγίτση και Μυρτώ Κάζη.
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



