Η αυτοκρατορία μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ καταρρέει
Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές, εάν η επιχείρηση θα αλλάξει δραστικά στρατηγική γραμμή marketing για να ανακάμψει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλες απώλειες καταγράφει η εταιρεία μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ, σημειώνοντας σημαντική πτώση σε σχέση με τα προηγούμενα χρονιά.
Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρηματικές απώλειες της πρώην Spice Girl αυξήθηκαν σημαντικά -από £ 8,5 εκατομμύρια σε 10,3 εκατομμύρια το 2017- κι όλα δείχνουν ότι η ίδια θα ακολουθήσει ίσως μία άλλη στρατηγική για την εταιρεία της για να έχει μόνο κέρδη.
Η εταιρεία «Victoria Beckham Limited», με έδρα το Λονδίνο, ιδρύθηκε το 2008 και πουλάει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πάνω από 50 χώρες. Μέτοχοι της επιχείρησης είναι ο σύζυγός της και πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο πρώην μάνατζέρ της Σάιμον Φούλερ.
Διαβάστε ακόμη
IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



