Η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε και φέτος για τον Σταυρό (vid)
Μητέρα και γιοι ποζάρουν με τους υπόλοιπους πιστούς μέσα στα παγωμένα νερά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε στη θάλασσα με τα παιδιά της, την ώρα που ο ιερέας έκανε τον αγιασμό των υδάτων για τα Θεοφάνεια.
Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη είναι πιστή στις παραδόσεις και στα έθιμα και το έχει για καλό να μπαίνει στη θάλασσα τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της.
Μάλιστα, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram σχετικό βίντεο, γράφοντας: «Χρόνια Πολλά με Υγεία. Ελπίζω να έχουμε και εμείς υγεία γιατί πραγματικά φέτος παγώσαμε».
Διαβάστε ακόμη
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Ο Λαριτζανί είναι νεκρός» λέει το Ισραήλ - Το χειρόγραφο μήνυμα που δημοσίευσε το Ιράν
Υπόθεση 17Ν: Ο «κύριος Χ», οι πληροφορίες στον Χρυσοχοΐδη και όλη η διαδρομή για να φτάσουν οι Αρχές στα χνάρια του Γιωτόπουλου
Αληθινή ή fake η φωτογραφία από το Ιράν με τους τάφους κοριτσιών; Η AI ως εργαλείο παραπληροφόρησης
Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



