Τζένη Θεωνά: «Ο Ρήγος εχει ένα βιτριολικό χιούμορ» - Ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση με τον σκηνοθέτη
Σε μία παλαιότερη συνέντευξή της, η Τζένη Θεωνά είχε αναφέρει ότι είχε δεχτεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Τζένη Θεωνά, η οποία, με ανεβασμένη διάθεση, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την εργασία, καθώς φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια».
Μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς χτύπησε το πόδι της στη μηχανή του Δήμου Αναστασιάδη και δήλωσε πως θα ήθελε μελλοντικά να ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση. «Ήμουν συνοδηγός στη μηχανή του Δήμου και χτύπησα το πόδι μου λίγο πριν φύγει το 2020» αποκάλυψε η ίδια. Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε ότι είναι αφοσιωμένη στον γιο της, Αρίωνα. «Για μένα είναι η ζωή μου. Ξέρει ότι η μαμά είναι πάντα εδώ. Έχω ένα ημερολόγιο που γράφω τα λογάκια που λέει ο γιος μας. Ο Δήμος είναι δημιουργικός, αλλά μόνο στο στούντιο λόγω καραντίνας. Του λείπεi το live. Γράφει συνέχεια τραγούδια. Είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Δεν μου έχει αφιερώσει, όμως, κανένα τραγούδι».
Τέλος, η Τζένη Θεωνά ξεκαθάρισε την παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. «Είναι ένας σκηνοθέτης που έχει ένα βιτριολικό χιούμορ και είπα σε μια συνέντευξη ότι έχω δεχτεί μπούλινγκ, αλλά το έλεγα ως αστείο. Ο Κωνσταντίνος φροντίζει όσο λίγοι τους ηθοποιούς του» δήλωσε η ηθοποιός.
Βελτιωμένη η εικόνα στο μέτωπο της Δυτικής Αττικής: Το «βάρος» πέφτει πλέον στις κρίσιμες ώρες των αναζωπυρώσεων - Live ενημέρωση
Κυψέλη: Δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνεργός - Η «ακτινογραφία» ιδιωτικού ερευνητή
Συνελήφθη αδερφός αντιδημάρχου στην Ψάθα: Έσπασε μπλόκο και έπεσε με το αυτοκίνητο στα συντρίμμια του ελικοπτέρου
Χτύπημα σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων στο Στενό του Ορμούζ - Αγνοείται ναυτικός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



