Μπρους Γουίλις: Υποβασταζόμενος από κλαμπ του Λονδίνου
Υποβασταζόμενος βγήκε ο Μπρους Γουίλις από κλαμπ του Λονδίνου στο οποίο διασκέδαζε το βράδυ της Δευτέρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο 63χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις εντοπίστηκε κατά την έξοδό του από το κλαμπ Annabel's του Λονδίνου, υποβασταζόμενος από έναν άντρα της ασφάλειάς του.
Από τη συντροφιά απουσίαζε η σύζυγος τού ηθοποιού Έμα Χέμινγκ και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο ηθοποιός ... κακοπερνάει σπίτι του και βγήκε να ξεσκάσει.
Ο ηθοποιός του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Σύμφωνα με το Page Six ο ηθοποιός μάλλον είχε ανάγκη να περάσει μία βραδιά μόνος του στην πόλη, αφού δεν μπορεί να βρει ησυχία στο σπίτι του.
«Με δύο παιδιά; Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να βρω την ησυχία μου, αλλά στο γραφείο υπάρχει (ησυχία)», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στο περιοδικό Elle Decor.
Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων - Πιάστηκε επ' αυτοφώρω
Χειμερινό μοτίβο μετά την Πρωτομαγιά: Ψυχρή εισβολή φέρνει ο Μάιος - Η ανάρτηση Κολυδά
Αυξάνουν φρούτα και λαχανικά τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα; Τι αποκαλύπτει σοκαριστική έρευνα
Ένοπλες ληστείες από ανήλικους στα Νότια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντα και καταδίωξη πριν συλληφθούν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



