Ο Ανδρέας Λέοντας ποζάρει μαζί με τον νεογέννητο γιο του (pics)
Ο μικρός θα πάρει το όνομα Αχιλλέας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ανδρέας Λέοντας μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 2016 μέσα από τη συμμετοχή του στο «X-Factor», όπου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού και να κερδίσει το μουσικό talent show.
Η σύντροφός του, η γνωστή make up artist Χριστίνα Κοννάρη πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Ο Κύπριος τραγουδιστής δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που ποζάρει με τον γιο του και βλέπουμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μικρού.
«Καλή χρονιά σε όλους, ευτυχισμένο το 2019. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρά σε σας και στις οικογένειες σας κι ότι επιθυμείτε να το αποκτήσετε. Έφυγε το 2018 και έχω πολλά να θυμάμαι, το πιο σημαντικό όμως αυτό το πλασματακι που είναι ότι πιο πολυτιμότερο, μαζί με το ξαδελφάκι του με ακριβώς ένα μήνα διαφορά! Καλή χρονιά», έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης φωτογραφίας.
«Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



