Πρίγκιπας Φίλιππος: Μετά το τροχαίο, αγόρασε άλλο αυτοκίνητο!
Ο 97χρονος έσπευσε να να αγοράσει... νέο αυτοκίνητο, αν και πολλοί αμφισβητούν την ικανότητά του να οδηγήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ηλικίας 97 ετών, μετέβη στο νοσοκομείο για ένα προληπτικό τσεκ απ σήμερα, αφού ενεπλάκη χθες σε τροχαίο ατύχημα, έγινε γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
«Έπειτα από συμβουλή των γιατρών, ο Δούκας του Εδιμβούργου επισκέφθηκε το νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Κινγκς Λιν (ανατολική Αγγλία) σήμερα το πρωί για ένα προληπτικό τσεκ απ» αναφέρεται στην ανακοίνωση των βρετανικών ανακτόρων. «Εκεί επιβεβαιώθηκε ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό στο περιστατικό».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο 97χρονος Φίλιππος έσπευσε να αγοράσει... νέο αυτοκίνητο, ένα land Rover, ακριβές αντίγραφο του αυτοκινήτου που οδηγούσε την ημέρα του ατυχήματος.
Εξαγριωμένος επιβάτης κλώτσησε την αυτόματη πύλη αεροδρομίου, έχασε την πτήση και κατέληξε με χειροπέδες
Καλλιθέα: Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο μπαρ - Το βλέπουν και... συνεχίζουν να χορεύουν
Νέα τραγωδία με νεαρή γυναίκα: Νεκρή 24χρονη στον Πειραιά - Έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Βίντεο ντοκουμέντο: Κλέφτης γίνεται «καπνός» με μηχανάκι μέσα σε 12 δευτερόλεπτα στη Θεσσαλονίκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



