Χρήστος Θηβαίος: Απέχω πέντε μήνες από το αλκοόλ (vid)
Ο Έλληνας καλλιτέχνης μιλάει στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1 για το πάθος του με το αλκοόλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Χρήστος Θηβαίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ««Άλλη Διάσταση» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα του με το αλκοόλ. Ήταν κάτι που το γνώριζε ο χώρος, ήταν κάτι που του δημιουργούσε ακόμα και επαγγελματικά προβλήματα με τους γύρω του.
«Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό από το ΚΕΘΕΑ», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας φίλος, εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο. Δηλαδή μπορείς να βρεις μπύρες ή οτιδήποτε. Είναι πολύ χειρότερο γιατί κανένας ηρωινομανής δεν χτυπάει ένεση μπροστά στα παιδιά του. Εμείς ανοίγουμε τα τσίπουρα, τα κρασιά, τις μπύρες κλπ».
«Εμείς οι αλκοολικοί πρέπει να λέμε πως είμαστε αλκοολικοί, ώστε να έχουμε πάντοτε το φόβο», είπε με ένα τεράστιο και αισιόδοξο χαμόγελο. Εκεί τόνισε χαρούμενος πως έχει να πιει ποτό πέντε ολόκληρους μήνες.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ποιος τον κοινοποίησε, εκείνος απάντησε: «Η γυναίκα μου, ο Παναγιώτης και το θέλω μου».
Με «δώρα» ο Τραμπ στην Άγκυρα τον Ιούλιο: Πώς «βλέπει» η Αθήνα τις εξελίξεις
Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει το πυροσβεστικό ελικόπτερο στη λίμνη Αώου
Εφιάλτης στη Βενεζουέλα: Αυξάνονται δραματικά τα θύματα - Τουλάχιστον 164 νεκροί και πάνω από 970 τραυματίες
«Το χέρι του Θεού»: Ο ερασιτέχνης φωτορεπόρτερ και η ιστορία πίσω από την εμβληματικότερη φωτογραφία όλων των Παγκοσμίων Κυπέλλων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



