Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» πήρε πτυχίο Νομικής (pic)
Η Έφη Ρασσιά πλέον είναι μία πολύ όμορφη δεσποινίδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από το 2003 ως το και το 2006 η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα, «Το καφέ της Χαράς», προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έκανε μεγάλη επιτυχία.
Το φανατικό κοινό υπάρχει και σήμερα, που παρακολουθεί ακόμη και τις επαναλήψεις. Μέσα από τη σειρά άπαντες ταυτίστηκαν με τους πρωταγωνιστές και τους ήρωες της σειράς.
Ανάμεσα σε αυτούς και η μικρή «Βάλια», την οποία είδαμε να μεγαλώνει βήμα - βήμα κατά τη διάρκεια της σειράς. Η Έφη Ρασσιά, όπως είναι το κανονικό της όνομα, τελείωσε τη Νομική, και πόζαρε όλο νάζι και χαμόγελο στον φακό, κρατώντας το πτυχίο της και ένα μπουκέτο με λουλούδια.
Τη φωτογραφία δημοσίευσε η νεαρή καλλονή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ έγραψε στη λεζάντα «η χαρά δεν κρύβεται!».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
Σοβαρό ατύχημα σε τελετή υποδοχής αεροσκάφους στον Άραξο: Κατέρρευσε η σκάλα - Τρεις τραυματίες
Ηράκλειο: Νεαροί μαχαίρωσαν πορτιέρη σε μπαρ επειδή... έφαγαν πόρτα - Βίντεο ντοκουμέντο
Ιστορικό ορόσημο στο Τέξας: Φορτηγό παρέδωσε φορτίο χωρίς οδηγό - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



