Κηδεία Χρήστου Κυριαζή: Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη η σύντροφός του, Σοφία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή στο Α’ Νεκροταφείο. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είπαν το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή.
Η σύζυγός του, Σοφία, με την οποία ήταν μαζί από το 2000, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε τον αγαπημένο της. Το πρόσωπό της και τα δάκρυά της σε κάθε βήμα της μαρτυρούσε τον αφόρητο πόνο που ένιωθε για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνη όμως ήταν ο δικός της άνθρωπος.
Η Σοφία στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη. Ο τραγουδιστής ήταν τυχερός, γιατί στη ζωή του... τον βρήκε η ιδανική γυναίκα. «Με βρήκε εκείνη! Ηταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!» είχε πει ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του.
«Θα πεθάνω - Πιες νερό, φάε σοκολάτα»: Βαθιά ανησυχητική η δράση των νεαρών ντίλερ στα βόρεια προάστια
Ιρανικά ΜΜΕ: Υπάρχει σχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ, εκκρεμεί η οριστικοποίηση - Τα σημεία
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες - Οι 6 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
Και νύχια και... προξενιό με σωσία του Μητσοτάκη: Το viral κατάστημα στο Αιγάλεω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



