Λουκέτο στο σαντουιτσάδικο του Πέτρου Κωστόπουλου (vid)
Ο χώρος είναι κλειστός με εμφανή σημάδια εγκατάλειψης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Happy Day», το μαγαζί εστίασης του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι δεν λειτουργεί πλέον, μάλιστα ο χώρος είναι κλειστός με εμφανή σημάδια εγκατάλειψης.
Ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Μιχάλης Πλεμμένος, επισκέφθηκε το Street Deli, το οποίο διαφημιζόταν ως ο ναός των σάντουιτς στο Κολωνάκι και βρήκε τον χώρο σκοτεινό και εγκαταλελειμμένο.
Ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι βρήκε ακόμα και «ξεχασμένη» ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ από τις 15 Ιανουαρίου, ενώ οι γείτονες του καταστήματος είπαν ότι είχαν καιρό να δουν τον Πέτρο Κωστόπουλο και θεωρούν ότι το μαγαζί έχει κλείσει. Πάντως στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν πρόκειται για κάτι οριστικό.



«Δεν είχε τόση πελατεία το μαγαζί όπως στην αρχή. Εγώ προσπάθησα να μιλήσω με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά ήταν πολύ απασχολημένος», μετέδωσε ο ρεπόρτερ της εκπομπής. Δείτε το βίντεο:
Το Street Deli μπορεί να ήταν γνωστό ως «μαγαζί του Κωστόπουλου», όμως ο ίδιος δεν είναι ιδιοκτήτης, παρότι είχε επιμεληθεί τα πάντα και ήταν παρών στο κατάστημα σχεδόν όλες τις ημέρες λειτουργίας του. Τον τελευταίο καιρό ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην Αμερική, ενώ την Κυριακή 27/1 παραβρέθηκε στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Οι πυροβολισμοί του 2023 με έναν νεκρό στην καφετέρια που κάηκε και οι μαρτυρίες για εκρήξεις
Τα 8 αστρονομικά φαινόμενα του Οκτωβρίου: Από διάτοντες αστέρες και Δρακοντίδες μέχρι το Σμήνος της Κυψέλης
«Αντίο Ελένη μας»: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film για την απώλεια της Έλενας Προκοπίου
Τύπος «κατέβασε» με αυτοκίνητο τη τζαμαρία σούπερ μάρκετ στις 04:30 το πρωί για να πάει τουαλέτα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



